El Noia Freixenet visita la pista de l’Asturhockey, cuer de l’Ok Lliga

Els de Sant Sadurní es desplacen a Grado per disputar aquest vespre (20:30h) el partit corresponent a la 25a jornada de l’Ok Lliga.

Sense confiar-se i amb tota la concentració del món ha viatjat l’equip de Pere Varias cap a Astúries per enfrontar-se a l’Asturhockey. El cuer de la classificació ha sumat vuit punts en tota la temporada, repartits en dues victòries, dos empats i fins a 20 derrotes. Els asturians han rebut fins a 124 gols en contra i són el conjunt més golejat de la competició. Malgrat aquestes dades, els sadurninencs no es poden confiar davant un conjunt que jugarà sense pressió i mirarà de gaudir al màxim els partits que li queden a Ok Lliga.

El Noia Freixenet ocupa la tan desitjada quarta plaça amb tres punts de marge sobre el quart, el Lleida. Els cavistes, per tant, no poden cedir masses punts si volen jugar la Lliga Europea la propera temporada. Amb 12 victòries, set empats i cinc derrotes, els negre i vermells sumen un total de 43 punts. En el partit de la primera volta disputat el desembre passat a l’Olímpic de l’Ateneu, els locals es van imposar per 7-4.

Daniel Villar i Josep León seran els encarregats d’arbitrar aquest partit.