Nil Roca i Martí Zapater guardonats a la Gala del Patinatge Català

Els dos jugadors del Noia Freixenet han estat reconeguts en la recuperada Gala del Patinatge Català, celebrada a la Sala de banquets del Mirador de les Caves-Cal Blay, a Subirats.

Nil Roca ha recollit el guardó com a membre de la selecció espanyola absoluta, guanyadora de la medalla d’Or als World Roller Games (WRG) de Nanjin 2017. Per la seva banda, Martí Zapater ha estat premiat per la plata de la selecció sub-20, també als WRG’17.

En l’acte també s’ha fet un reconeixement a la selecció d’hoquei subcampiona de Barcelona’92, on hi havia el sadurninenc Santi Carda i s’ha homenatjat a tots els campions del món d’hoquei patins dels anys 50 i 60, on entre altres hi destaca Enric Roca.

La Gala, on han assistit prop de 300 persones i se n’han premiat unes 200, ha estat conduïda per la periodista de la Xarxa Anna Freixa, i ha començat amb un record per part del president de la Federació, Ramon Basiana, pel president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que no ha pogut assistir-hi ja que fa més de 500 dies que està empresonat. El jugador d’hoquei patins del Reus Deportiu Albert Casanovas i la patinadora del CPA Olot Anna Quintana han estat premiats com a millors esportistes de l’any.

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, que a més ha estat un dels guardonats, ha felicitats a tots els que han rebut premis i també a Ramon Basiana per haver recuperat la Gala del Patinatge Català.


Font: Federació Catalana de Patinatge. Foto: Svetlana Akimova

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com