Noia Freixenet s’ha de conformar amb un empat a la pista del Voltregà

VOLTREGÀ MOVENTO STERN 2-2 CE NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní han capgirat l’1-0 de la primera meitat a cinc minuts pel final, però els locals han empatat ràpidament per acabar salvant un punt

L’equip de Pere Varias ha tornat amb un punt d’una pista complicada com és l’Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit després d’un partit on han merescut més recompensa.

Durant la primera meitat el Noia Freixenet ha tingut més ocasions que el seu rival per avançar-se, però ha estat el Voltregà Movento Stern qui ho ha fet a les acaballes de la primera meitat amb un llançament creuat d’Alex Rodríguez que ha sorprès Blai Roca. A la segona meitat, el conjunt de la Capital del Cava ha empatat al ’32 amb una acció de Toni Salvadó, que s’ha plantat dins l’àrea i ha superat Oriol Codony amb una finta.

El de Torrelavit ha vist una blava al ’42 i Blai Roca ha evitat el gol de Jordi Burgaya de falta directa. Dos minuts després, un cop recuperada la igualtat numèrica, Xavi Rovira ha anotat l’1-2 aprofitant una recuperació d’Aleix Esteller dins l’àrea contrària, però els locals han empatat ràpidament només treure de centre amb una punxada de Burgaya després d’una bola penjada per Èric Vargas.

Pere Varias: “El resultat no és just. Si algú ha merescut guanyar, hem sigut nosaltres”

Tot i haver merescut la victòria, els cavistes, que han enviat tres boles al ferro, s’han hagut de conformar amb un punt, que segons ha declarat Pere Varias al final del partit “no és positiu, perquè veníem amb l’objectiu de guanyar, però sumar a una pista com la del Voltregà relativitza la pèrdua de punts”.

L’entrenador del Noia Freixenet creu que “sobretot a la primera part hem generat perill amb el llançament exterior” i que han concedit poques opcions al seu rival. “A la segona no hem entrat bé i l’1-1 ha arribat quan pitjor estàvem. A partir d’aquí hem tornat a recuperar el control del partit” Varias pensa que l’equip ha recuperat sensacions, mostrant-se més sòlid i que “el resultat no és just. Si algú ha merescut guanyar, hem sigut nosaltres. La del Voltregà és una pista complicada i un equip molt difícil i molt dur, amb jugadors molt talentosos i per això està a la part alta”.

De cara el pròxim partit a casa davant el PAS Alcoi, el tècnic sadurninenc adverteix que “serà un partit dur, complicat i de picar molta pedra davant un equip que no té el nom d’altres clubs”, i caldrà treballar molt “per sumar els tres punts i mantenir aquestes bones sensacions d’avui”.

Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

La Fitxa:

VOLTREGÀ MOVENTO STERN: Oriol Codony, Jordi Burgaya, Aleix Molas, Gerard Teixidó i Alex Rodríguez -cinc inicial- Èric Vargas, Dídac Alonso, Humbert Serra i Lluc Sitjà.

NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Jordi Bargalló Martí Gabarró i Humberto Mendes -cinc inicial- Ivan Morales, Toni Salvadó i Xavi Rovira.

GOLS: 1-0 Rodríguez (’19), 1-1 Salvadó (’32), 1-2 Rovira (’45) i 2-2 Burgaya (’45).

ÀRBITRES: Daniel Villar i Erik Rivas. Han assenyalat 6 faltes als locals i 8 als visitants. Targeta blava per Salvadó (Noia).

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com