El Noia Freixenet debuta a la Champions amb un empat

CE NOIA FREIXENET 3-3 RECAM LÀSER CALDES

Els de Pere Varias signen taules en la jornada inaugural del grup C de la segona ronda classificatòria de la Lliga de Campions

Repartiment de punts en el duel fratricida d’aquesta segona ronda classificatòria per la Lliga de Campions. Els dos únics catalans que es veuran les cares entre ells han empatat en un partit molt anivellat, amb alternatives al marcador, que deixa els dos conjunts amb un punt a la classificació del grup C, liderat pel Forte que s’ha desfet del Follonica per 0-4.

El partit ha començat amb molta igualtat sobre la pista, amb els dos equips buscant la porteria contrària. Al minut 5 Toni Salvadó ha avançat als sadurninencs, però només uns segons després, Roger Presas ha empatat pels vallesans.

L’empat al marcador s’ha mantingut fins als últims minuts de la primera part quan els d’Eduard Candami s’han avançat amb un gol d’Álvaro Giménez al ’22, però quan faltaven 25 segons pel descans, un potent llançament de Jordi Bargalló ha perforat la porteria de Jordi Pons per fer pujar el 2-2 amb el que s’ha arribat al descans.

El Noia Freixenet mana, però no s’imposa

A la represa els gols tampoc s’han fet esperar. Al ’27 Eloi Mitjans no ha pogut transformar una directa per targeta blava a Giménez, però el sadurninenc ha aprofitat la superioritat del power play per fer el 3-2 un minut més tard. La reacció calderina ha estat novament immediata i Xavi Gurri ha signat el 3-3 que tornava a equilibrar el marcador.

El Noia Freixenet ha gaudit d’ocasions per desfer l’empat, la més clara un llançament de Mitjans a boca de canó que s’ha estavellat al ferro de la porteria de Pons i el Caldes, per la seva banda, ha gaudit d’una directa que Blai Roca ha aturat de manera magistral després de l’execució de Marc González.

Amb l’empat al final dels 50 minuts s’ha passat a una tanda de faltes directes que es tindrà en compte si calgués per de desempatar la classificació i que s’ha adjudicat el Recam Làser Caldes per 0-1. En l’altre partit del grup els amfitrions del GDS Impianti Forte s’han imposat al Galileo Follonica per 0-4 amb gols d’Illuzzi (x2), Lombardi i del sadurninenc Pedro Gil. El pròxim partit del Noia Freixenet serà demà dissabte, davant del Follonica a partir de les 6 de la tarda.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Xavi Costa, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Aleix Esteller, Adrià Ballart, Martí Gabarró i Kylian Gil.

RECAM LÀSER CALDES: Jordi Pons, Roger Presas, Xavi Gurri, Cristian Rodríguez i Àlvaro Giménez -cinc inicial- Marcos Blanqué, Marc Gonzále i Jaume Gisbert.

GOLS: 1-0 Salvadó (5), 1-1 Presas (5), 1-2 Giménez (22), 2-2 Bargalló (24), 3-2 Mitjans (28) i 3-3 Gurri (29). DIRECTES: 0-1 M. González.

ÀRBITRES: Nuno Melo i Joao Duarte. Han xiulat 12 faltes al Noia i 8 al Caldes. Targeta blava per Costa (Noia) i per Presas i Giménez (Caldes).