El Noia Freixenet cau a casa davant un Liceo més efectiu

CE NOIA FREIXENET | 2-5 | DEPORTIVO LICEO

Els de Sant Sadurní planten cara a la primera meitat però es veuen superats pel conjunt gallec a la segona

El Noia Freixenet no es va poder estrenar amb una victòria a casa aquesta temporada. Els de Pere Varias, que no perdien un partit d’Ok Lliga a l’Ateneu des del 26 de maig del 2018, van fer una molt bona primera part trencant els esquemes visitants i gaudint d’ocasions per avançar-se en l’electrònic, la més clara al minut tres, quan Carles Grau va aturar un penal a Xavi Costa. Tot i el lleuger domini local, van ser els gallecs els que es van avançar mitjançant l’ex davanter del Noia Marc Grau, que al minut 16 rematava al segon pal una assistència de Maxi Oruste per obrir el marcador. Els negre i vermells van seguir portant perill a la porteria gallega i Pol Manrubia a punt va estar d’empatar al ’16 però el seu llançament va trobar el pal.

L’electrònic no es va moure més durant la primera part però, quan només havia passat un minut de la segona, Aleix Esteller rematava una assistència alta de Sergi Llorca per fer l’empat a un. Poc va durar l’alegria als seguidors sadurninencs que van veure com al ’28 i al ’30, un gol de Bruno di Benedetto i el segon de Grau col·locaven un immerescut 1-3 al marcador, que al ’34 encara podria haver estat més ampli si Xus Fernández no hagués aparegut per aturar una directa a Roberto di Benedetto.

Esteller va tornar a aparèixer al ’36 per superar Grau amb un llançament alt i just després Llorca podria haver igualat el marcador però no va poder transformar des del punt de falta directa.

Dos gols consecutius del Liceo sentencien el partit

El desgast físic va començar a passar factura a l’equip de casa que veia com els de Juan Copa, amb més rotació de banqueta, arribaven millor als deu últims minuts de partit. Els gols consecutius de Dava Torres (’40) i B. di Benedetto (’41) van fer pujar el 2-5 definitiu al marcador.

Els visitants van aguantar el resultat davant d’un Noia Freixenet sense benzina que va veure com Xus Fernández evitava una golejada major aturant un penal a Torres i una directa a Oruste a les acaballes del partit.

Els primers tres punts en joc que marxen lluny de l’Olímpic on la temporada passada els locals no van perdre cap partit. El següent partit dels sadurninencs serà a la pista del Girona d’Humberto Mendes el proper dijous 3 d’octubre.

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Jordi Ferrer, Pol Manrubia i Toni Salvador.

DEPORTIVO LICEO: Carles Grau, Bruno di Benedetto, Dava Torres, Franco Platero i Roberto di Benedetto -cinc inicial- Maxi Oruste, Marc Grau, Facundo Bridge i Fabrizio Giocale.

GOLS: 0-1 Grau (’16), 1-1 Esteller (’26), 1-2 B. di Benedetto (’28), 1-3 Grau (’30), 2-3 Esteller (’36), 2-4 Torres (’40) i 2-5 B. di Benedetto (’41).

ÀRBITRES: Raúl Burgos i Isaac Sanz. Van assenyalar 15 faltes al Noia i 12 al Liceo. No van mostrar targetes.