El Noia Freixenet goleja el Vic i encadena quatre jornades invicte

|NOIA FREIXENET 5-2 CLUB PATÍ VIC|

Els de Sant Sadurní han tingut un partit plàcid a l’Olímpic de l’Ateneu i s’han fet amb els tres punts en joc amb Martí Zapater sota pals i la novetat del Joan Nadal a la banqueta per cobrir  la baixa de Xus Fernández per lesió. A les files visitants també ha faltat el barceloní Tirso Gómez.

Tot i que el primer avís l’ha fet el Vic amb un llançament de Jordi Urbano al pal, el Noia Freixenet s’ha posat ben aviat per davant en el marcador mitjançant un gol d’Aleix Esteller i un altre de Sergi Llorca que ha sortit des de la banqueta per transformar un penal i situar un còmode 2-0 quan només s’havien disputat sis minuts de partit.

Els de Pere Varias han dominat clarament la primera meitat però ha estat el conjunt osonenc ha estat qui ha vist porteria al ’14 quan Mia Ordeig ha culminat un contraatac anotant el 2-1 que retallava distàncies. A tres minuts pel descans, Humberto Mendes col·locava el 3-1 amb un gran gol a la mitja-volta després d’una bona jugada personal. Abans del clàxon, Nil Roca ha tingut una nova ocasió però el seu llançament ha sortit escopit pel ferro de la porteria d’Ernest Burgaya.

Als cinc minuts de la represa, l’ex-jugador del Noia, Borja López, ha vist una targeta blava que ha suposat falta directa pels de la Capital del CavaMendes, però, no ha pogut batre Burgaya. Sí que ha vist porta Sergi Aragonès al 37, quan ha aprofitat el refús del porter després d’una bona jugada individual d’ell mateix per posar un tranquil·litzador 4-1 al marcador.

Sergi Aragonès en la jugada que ha suposat el 4-1. (foto: Ivan Gómez)

Els cavistes trenaven passades precises i jugades ràpides que han fet molt de mal als visitants. Tot i així, els de Gerard Pujol han anotat el 4-2 al ’42 obra d’Ordeig després d’una jugada embolicada darrera la porteria de Zapater. Però el Noia Freixenet no ha donat opcions i poc després Arnau Xaus ha fet el definitiu 5-2 amb una gran jugada personal que ha sorprès la defensa i el porter visitant.

Zapater ha estat protagonista a les acaballes aturant (per partida doble) una directa a Jassel Oller causada per la blava que ha vist Nil Roca. A l’altra porteria, Llorca hauria pogut ampliar la golejada, però Burgaya ha desbaratat l’execució de la directa per una targeta a Albert Grau.

El partit ha acabat amb la segona victòria consecutiva a la Lliga i quarta jornada sense perdre que situen, provisionalment, els sadurninencs a la quarta posició (37 punts), a l’espera del partit que el Girona, rival directe per aquesta plaça, disputarà dimarts a la pista del Barça Lassa.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Humberto Mendes, Arnau Xaus i Sergi Aragonès -cinc inicial- Nil Roca, Sergi Llorca, Martí Casas i Jordi Del Amor.

CLUB PATÍ VIC: Ernest Burgaya, Mia Ordeig, Borja López, Jassel Oller i Jordi Urbano -cinc inicial- Albert Grau, Pol Manrubia, Arnau Saladrigues i Carles Sánchez.

GOLS: 1-0 Esteller (4), 2-0 Llorca (5, penal), 2-1 Ordeig (14), 3-1 Mendes (22), 4-1 Aragonès (37), 4-2 Ordeig (42) i 5-2 Xaus (45)

ÀRBITRES: Sergi Mayor i Josep Gómez. Han assenyalat 5 faltes al Noia i 7 al Vic. Targeta blava per Roca (Noia) i López i Grau (Vic).