El Noia Freixenet suma un punt agredolç

CE NOIA FREIXENET 2-2 VOLTREGÀ MOVENTO STERN

Els de Sant Sadurní han dominat sobretot a la primera meitat, però no poden imposar-se al Voltregà

El Noia Freixenet no ha pogut sumar els tres punts a casa en la visita del Voltregà Movento Stern i s’ha hagut de conformar amb un empat tot i que ha dominat la major part del partit el dia del debut a l’Ateneu de la nova junta encapçalada per Josep Maria Ribas.

Els de Sant Sadurní han avisat amb un llançament d’Ivan Morales al ferro al minut tres i al cinc Xavi Costa ha avançat el seu equip rematant una assistència de Martí Gabarró. El Noia Freixenet assetjava la porteria d’Oriol Codony, però al minut 20 Gerard Teixidó ha empatat amb un contraatac amb superioritat del Voltregà. En la següent jugada, només servir de centre, Costa ha tornat a anotar per fer el 2-1 amb el que s’ha arribat al descans.

El Voltregà equilibra el partit a la segona part

La segona part ha començat amb una blava per Èric Vargas, però Gabarró no ha pogut superar Codony amb la falta directa. Les forces s’han equilibrat i el marcador també quan al ’34 Jordi Burgaya ha protagonitzat una bona jugada individual, i amb una mica de fortuna, ha acabat superant Blai Roca. Al tram final de partit els dos equips han gaudit d’ocasions per endur-se els tres punts i fins i tot el porter negre-i-vermell ha hagut de lluir-se amb una intervenció quan faltaven 10 segons per mantenir l’empat a l’electrònic.

Empat agredolç del Noia Freixenet que ha merescut més premi i ha deixat escapar una oportunitat per refer sensacions abans del complicat desplaçament d’aquest dissabte a Alacant, on l’espera l’Alcoi de l’ex-cavista Kyllian Gil.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Blai Roca, , Xavi Costa, Humberto Mendes, Martí Gabarró i Ivan Morales -cinc inicial- Jordi Bargalló, Toni Salvadó, Aleix Esteller i Xavi Rovira.

VOLTREGÀ MOVENTO STERN: Oriol Codony, Èric Vargas, Jordi Burgaya, Aleix Molas i Gerard Teixidó -cinc inicial- Àlex Rodríguez, Humbert Serra i Dídac Alonso.

GOLS: 1-0 Costa (’10), 1-1 Teixidó (’20), 2-1 Costa (’20) i 2-2 Burgaya (’34).

ÀRBITRES: Oriol Pérez i Joel Garcia. Han assenyalat 8 faltes als locals i 7 als visitants. Targeta blava per Vargas (CPV).