El Noia Freixenet torna d’Arenys amb un punt

ARENYS DE MUNT SOLARTRADEX 2-2 CE NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní empaten al Torrent d’en Terra en un partit molt igualat on els dos equips haurien pogut endur-se la victòria

El Noia Freixenet no ha pogut passar de l’empat a la seva visita a la pista de l’antepenúltim classificat en un partit molt disputat en el que els dos conjunts han tingut ocasions per aconseguir els tres punts.

L’equip de Pere Varias s’ha avançat al minut 18 amb gol de Xavi Costa després de culminat una jugada col·lectiva al contraatac. Per la seva banda, els locals haurien pogut empatar just abans del descans de falta directa, però Blai Roca ha aturat l’execució de Marc Puigvert per mantenir el 0-1 a l’electrònic a la mitja part.

Quan només s’havien disputat dos minuts de la represa, els d’Enric Daumal han igualat el marcador amb una diana de Marc Pujadas, inèdit els primers 25 minuts, que ha aprofitat un desajust a la defensa cavista per transformar l’1-1.

L’Arenys s’avança, però el Noia Freixenet empata ràpidament

Tres minuts després de fer l’empat, el mateix Pujadas ha aprofitat una bola morta davant Blai Roca per avançar els locals anotant el 2-1. Lluny de descol·locar els sadurninencs, l’avantatge no ha durat més de deu segons pels aficionats arenyencs que han vist com ràpidament Aleix Esteller ha tornat a equilibrar el marcador rematant una passada de Jordi Bargalló al segon pal.

Al 33 Bargalló ha vist una targeta blava que ha donat una ocasió a l’Arenys per avançar-se, però Blai Roca ha tornat a aturar la falta directa a Pujadas i els cavistes han defensat amb encert el power play. L’empat a dos continuava brillant a l’electrònic i no s’ha mogut més en tot el partit, encara que el Noia Freixenet ha disposat de múltiples arribades a la porteria de Guillem Garcia i Blai Roca també ha hagut d’intervenir sobretot per tapar llançaments llunyans de l’equip del Maresme.

Repartiment de punts al final dels 50 minuts que permet a l’Arenys retallar distàncies amb el Sant Cugat i posar un punt més de distància amb el Vilafranca, cuer de la classificació. El Noia Freixenet, per la seva banda, canviarà el xip ràpidament i ja pensa en la WSE Champions League, competició on aquest dijous iniciarà la fase de grups visitant la pista del Gamma Innovation Sarzana.

La Fitxa:

CE ARENYS DE MUNT SOLARTRADEX: Guillem Garcia, Aleix Domènech, Lluc Vilà, Marc Puigvert i Gerard Oviedo -cinc inicial- Àlex Joseph, Django Matthieu, Arnau Font i Marc Pujadas.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Martí Gabarró -cinc inicial- Xavi Costa, Adrià Ballart, Eloi Mitjans i Kylian Gil.

GOLS: 0-1 Costa (18), 1-1 Pujadas (27), 2-1 Pujadas (30) i 2-2 Esteller (30).

ÀRBITRES: Josep Antoni Ribó i Arkaitz Latorre. Han assenyalat 9 faltes als locals i 7 als visitants. Targeta blava per Bargalló (Noia).