El Noia Freixenet visita el fortí de Vic (CP Vic – Noia Freixenet, 20:30h)

Després d’una setmana sense partits, els de Pere Varias reprenen l’Ok Lliga amb un desplaçament complicat a la pista del Vic, líder de la competició.

Els vigatans no han perdut cap partit en les 9 jornades disputades, i només han cedit un punt a la pista el Vilafranca. Són líders ferms de la taula i l’equip menys golejat, ja que només ha encaixat 15 gols. La seva principal arma ofensiva és el jove Ferran Font, que suma un total de 14 gols i és el segon màxim realitzador.

El Noia Freixenet, per la seva banda, mirarà de fer un bon resultat en mig del “tourmalet”, que l’enfronta als millors equips de manera consecutiva. Els negre-i-vermells es troben en la cinquena posició, amb 15 punts i un bagatge de 4 victòries, 3 empats i 2 derrotes.

Oscar Valverde i Sergi Mayor seran els encarregats d’arbitrar aquest partit que començarà a les 20:30h i es podrà veure en directe per Esport3.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com