La visita del Lleida obre una setmana clau per la classificació per la Copa

El Noia Freixenet començarà el 2016 rebent l’ICG Software Lleida en el primer dels tres darrers partits de la primera volta que determinaran les posicions per disputar la Copa del Rei.

Els de la Terra Ferma visiten aquest dissabte lOlímpic de l’Ateneu (19:30h) en partit corresponent a la 13 jornada de l’Ok Lliga. Els lleidatans ocupen la novena posició amb 16 punts, 3 menys que el Noia Freixenet, que és sisè. Cinc victòries, un empat i sis derrotes és el bagatge dels llistats, que compten a les seves files amb Andreu Tomas, tercer màxim anotador de la competició, amb 17 gols.

El Noia Freixenet, que va tancar el 2015 amb una meritòria victòria a Reus, vol encarrilar la classificació per al “torneig del KO” després de tres temporades d’absència. Els negre-i-vermells són tres punts per sobre la vuitena posició, la darrera que hi dóna accés, i el partit davant el Lleida serà clau per les aspiracions sadurninenques. El desplaçament a Alcoi de dimarts completarà una setmana determinant per poder disputar la Copa, abans que acabi la primera volta amb la visita del Caldes dissabte 23 de gener.

Daniel Villar i Alberto Veigas seran els encarregats d’arbitrar aquest partit que començarà a les 19:30h.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com