L’ambició del Noia Freixenet permet encarar un intens 2019 amb una important victòria a Caldes

L’últim partit de l’any del Noia Freixenet va estar protagonitzat per un intens i emocionant 2-3 a la pista del Caldes Recam Làser. Una victòria que ja és la setena de la temporada, que ajuda a recollir els fruits de l’equip entrenat per Pere Varias després de cinc jornades puntuant i que permet afrontar un important inici del 2019 marcat per la Lliga Europea i la Copa del Rei de Reus on, a dia d’avui, el Noia Freixenet continua sent l’únic equip penedesenc que ha assolit la classificació.

El Noia Freixenet va saber controlar els primers passos de partit, amb gols d’Aleix Esteller i Sergi Llorca. Amb el 0-2 a favor i només set minuts de joc, el Noia Freixenet va saber controlar el partit tot i no tenir més encert cara a porteria, fins al minut quatre de la segona part, quan Costa va protagonitzar el tercer gol del conjunt sadurninenc.

El 0-3 va donar aire al Noia Freixenet davant d’un dels conjunts que, en aquesta primera volta, s’ha mostrat més ferm. Tot i aquesta superioritat del Noia Freixenet, i d’una solidesa a la porteria de Martí Zapater, els sadurninencs van haver de fer front als gols de Xavier Rovira i Ferran Rosa en els darrers instants del partit.

El Noia Freixenet tancarà la primera volta de l’Ok Lliga el dissabte 12 de gener (20h) a l’Olímpic de l’Ateneu contra el Citylift Girona. Una setmana més tard jugarà a la pista del Benfica en el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Europea.