Les faltes directes decanten el debut del Noia Freixenet a l’Ok Lliga 2020/21


REUS DEPORTIU |6-2| NOIA FREIXENET


Els de Sant Sadurní no han pogut transformar tres directes que si que ha anotat el Reus Deportiu, marcant el desenllaç del partit


El Noia Freixenet torna amb les mans buides del Palau d’Esports del Reus Deportiu on ha estrenat aquesta Ok Lliga. Els locals s’han avançat molt aviat i als tres minuts ja dominaven 2-0 amb dues faltes directes de l’ex-cavista Marc Julià, per targetes blaves a Aleix Esteller i Roc Pujadas.

Amb tot el partit per davant, els de Ferran López han intentat perforar la porteria roig-i-negra però han estat els ganxets que han ampliat distàncies al ’10 mitjançant una jugada individual de Romà Bancells.

Al ’18 Adrià Ballart ha aprofitat una bona assistència de Pol Manrubia i ha tornat a posar el Noia Freixenet dins un partit que hauria pogut canviar molt si al començament de la segona meitat el pal no hagués evitat el gol de Pujadas en una nova falta directa.


Del possible 3-2 al 4-1 que encarrila el partit pels locals


Immediatament després ha arribat el quart del Reus obra d’Àlex Rodríguez en un contraatac que ha suposat un autèntic gerro d’aigua freda per un Noia Freixenet que poc a poc li estava agafava el pols al partit.

El jove Roc Pujadas ha donat esperances als de la Capital del Cava amb el 4-2, tallant una sortida dels tarragonins i batent pel pal curt a Càndid Ballart però al 39 Manrubia ha errat una directa que hagués posat pressió al seu rival.

Al 45 Rodríguez ha signat el seu doblet aprofitant un refús de Martí Zapater i, ja al tram final, novament sort desigual a les faltes directes: Roc Pujadas no ha superat Ballart mentre que Marín si que ha vist porteria per situar el definitiu 6-2 al marcador. 

Els de Ferran López disputaran el proper partit a Torrelavit el dissabte 3 d’octubre, on rebrà la visita del Lleida Llista Blava a les 19.30h 

La fitxa:

REUS DEPORTIU: Càndid Ballart, Joan Salvat, Àlex Rodríguez, Raül Marín i Marc Julià -cinc inicial- Romà Bancells i Pabol Nájera.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Pol Manrubia i Adrià Ballart -cinc inicial- Roc Pujadas, Jordi Ferrer i Xus Fernández.

GOLS: 1-0 Julià (1 fd), 2-0 Julià (3 fd), 3-0 Bancells (10), 3-1 Ballart (18), 4-1 Rodríguez (27), 4-2 Pujadas (33), 5-2 Rodríguez (45) i 6-2 Marín (49 fd).

ÀRBITRES: Miguel Díaz i Ivan González. Han xiulat 12 faltes al Reus i 10 al Noia. Targeta blava per Bancells i Marín (Reus), Esteller i Pujadas (Noia)


About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com