Líders, per 14a jornada

Solidesa sota pals. Fermesa en atac. El Noia Freixenet B ha patit durant bona part del partit per acabar desplegant el seu joc i guanyant a l’ICG Software Lleida per 2-4.Una victòria que manté als de Jordi Esteva com a líders en solitari per 14a jornada consecutiva. A quatre punts del Taradell, segon classificat. I del Tona, tercer i proper rival del Noia Freixenet (diumenge, 19:30h).

El Noia Freixenet ha començat fort sota pals, amb dos penals aturats per Oriol Xaus. No ha estat fins als 13 minuts de partit quan el capità, Arnau Ribas, ha estat capaç de fer el primer gol del partit. Però l’alegria no ha durat ni 90 segons. Quan quedaven 10 minuts per arribar al descans, Capdevila ha empatat el partit. El mateix jugador que, sis minuts més tard, avançaria als lleidatans fent el 2-1 amb el que s’arribaria al descans.

Amb la represa del partit, el Noia Freixenet B ha començat a demostrat perquè és líder -indiscutible- de la màxima competició del país. Ha començat a mostrar la seva candidatura cap al campionat de lliga. Els darrers dotze minuts de partit han estat d’alta intensitat amb un objectiu clar: remuntar el partit. I així ha estat quan Aragonès ha empatat el partit.

L’encarregat de sentenciar el partit ha estat Xus Sola. Amb dues dianes. Dols gols que han permès al Noia Freixenet sumar la 16a victòria de la temporada i arribar als 51 punts.