L’Olímpic es prepara per tornar a viure una gran nit europea

El Noia Freixenet afrontarà dissabte, a les vuit del vespre i en directe per Esport3, un dels partits més destacats d’aquesta temporada.

En joc hi ha una plaça pels quarts de final de l’Eurolliga.Una plaça per ser un dels vuit millors equips d’Europa. Per aconseguir-ho, el Noia Freixenet haurà de guanyar al Monza italià.

Dissabte, tot passa per guanyar. Per refermar l’Olímpic com un fortí. Per comptar amb un pavelló ple. I és per aquest motiu que des del Club es fa una crida a l’afició negre-i-vermella i a tothom que vulgui viure un gran partit d’hoquei perquè ompli l’Ateneu. Per aquest motiu, les entrades tindran un cost de 3 € pels socis i de 5€ pels no socis.

 

L’activitat a l’Olímpic no s’aturarà. I és que dimarts següent, 12 de març, el Noia Freixenet rebrà al Deportivo Liceo a les 20:30h. Una altra crida a l’afició, en un horari més familiar -tot i ser entre setmana- per plantar-se a un sol punt del subcampionat de l’Ok Lliga. Una victòria posaria més emoció, encara, al tram final d’aquesta temporada.

Emoció a Nacional Catalana

Entre aquests dos partits d’alt nivell, el filial del Noia Freixenet es jugarà diumenge (16:05h) l’accés al play-off d’ascens a l’Ok Lliga Plata. Amb una victòria davant del G.E. i E.G. a la darrera jornada de la fase de la competició regular, l’accés està assegurat. Amb un empat, caldrà esperar a veure què fan els rivals directes.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com