“Match ball” al Joan Ortoll

Play-off. Quarts de final

PARLEM CALAFELL vs. CE NOIA FREIXENET

Dissabte 21 de maig (19.30 h)


El Noia Freixenet buscarà tancar els quarts de final a la pista del Parlem Calafell i evitar el tercer partit.


Màxima tensió la que ben segur es viurà a la pista del Parlem Calafell on el Noia Freixenet buscarà tancar la sèrie de quarts de final sumant el punt definitiu que eviti el partit de desempat.

Els de Pere Varias van fer bo el factor pista superant els de Ferran López per 4-3 al primer partit de quarts en un intens duel a l’Olímpic de l’Ateneu el passat dissabte i ara buscaran la classificació per semifinals al Joan Ortoll. El Calafell ja va demostrar que és un os dur de rosegar i que lluitarà fins al final per forçar el tercer i definitiu partit de la sèrie que, en cas de victòria dels verd-i-blancs, es disputaria el dimarts 24 de maig, a les 9 del vespre a Sant Sadurní.

Miguel Díaz i Jonathan Sánchez seran els encarregats de xiular el duel que començarà a 2/4 de 8 del vespre i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Sadurní, OK Liga TV i les xarxes socials del Club.


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com