El Noia Freixenet debutarà a la Champions League a Forte dei Marmi davant el Caldes

CHAMPIONS LEAGUE 2022

GDS Impianti Forte dei Marmi, Follonica Hockey i Recam Làser Caldes seran els rivals dels sadurninencs al grup C de la màxima competició europea de clubs

El Noia Freixenet entrarà en acció a la segona eliminatòria de la renovada Lliga de Campions els dies 16, 17 i 18 de desembre a la localitat italiana de Forte dei Marmi.

A la Toscana els de la capital del cava es veuran les cares amb l’equip amfitrió, el GDS Impianti Forte dels sadurninencs Pedro Gil i Marc Gual; un altre equip italià, el Follonica Hockey i els catalans del Recam Làser Caldes, amb qui debutaran el divendres 16 de desembre, a les 19 h en el partit inaugural. La segona jornada serà el dia 17, a les 18h davant el Follonica i el darrer partit tindrà lloc el diumenge 18, a les 16h, amb el Forte.  

Diessbach, Valdagno, i Hamm-Herringen completen el pòquer de seus

La resta de partits d’aquesta fase es disputaran repartits entre tres ciutats europees més: El grup A, amb Oliveirense, Parlem Calafell, Diessbach i Grosseto es decidirà a Diessbach (Suïssa); el B, de Reus Deportiu Virginias, Valdagno, Barcelos i Braga a Valdagno (Itàlia); i el D, amb Herringen, La Vendeenne, Valongo i Lodi a Hamm-Herringen (Alemanya).

Grup A: Oliveirense, Parlem Calafell, Diessbach i Grosseto

Grup B: Reus Deportiu Virginias, Valdagno, Barcelos i Braga

Grup C: Noia Freixenet, Forte, Follonica i Recam Làser Caldes

Grup D: Herringen, La Vendeenne, Valongo i Lodi

Debut amb empat a la Frit Ravich Lliga Catalana

Tornant a Catalunya, l’aturada de la Parlem OK Liga per la preparació i disputa del Mundial a l’Argentina, ha donat pas a una nova edició de la Frit Ravich Lliga Catalana. El Noia Freixenet va disputar el primer partit del grup 2 aquest passat dissabte 22 d’octubre a la pista del Solideo PHC Sant Cugat, que va acabar amb empat a tres gols. Els sadurninencs van aconseguir marxar per 0-2 a la primera part, però els vallesans van aconseguir igualar el marcador. Els de la capital del cava van tornar a posar-se per davant amb el 2-3, però els locals van acabar empatant per esgarrapar un punt.

Dissabte 29 d’octubre es disputa la segona jornada entre els santcugatencs i el CP Voltregà Stern Motor a Sant Hipòlit i la darrera jornada serà l’11 de novembre i enfrontarà els blanc-i-blaus amb el Noia Freixenet a l’Olímpic de l’Ateneu.

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com