Arnau Xaus: «Estic eternament agraït al Club Esportiu Noia Freixenet»

Arnau Xaus no continuarà al Noia Freixenet. El jove jugador del Pla del Penedès de 21 anys ha decidit finalitzar una brillant etapa al Noia Freixenet que va començar quan era benjamí.

El seu debut al primer equip va ser la temporada 2013/14 i, la temporada següent, va guanyar la Copa Continental al Palau Blaugrana. Amb el primer equip també ha disputat dues Copes del Rei i tres edicions de la Copa de la CERS.

Arnau Xaus s’ha mostrat «eternament agraït al Club Esportiu Noia Freixenet, a tots els companys, entrenadors i aficionats que han estat al meu costat tots aquests anys, durant els quals he pogut defensar aquesta samarreta amb molt d’orgull».

També ha tingut un record especial per totes aquelles persones «que m’han vist créixer com a jugador i com a persona» i que li han permès «poder gaudir al màxim de l’hoquei patins en aquest gran Club que és el Noia Freixenet».

Xaus ha reconegut que «aquesta temporada hem aconseguit l’objectiu de tornar el Noia Freixenet a la Lliga Europea, que és on es mereix estar el Club».

A més, ha assegurat que s’ha pogut assolir la quarta posició de l’Ok Lliga «fent una gran temporada a la lliga regular», tot i que lamenta «no haver pogut arribar més lluny en les dos altres competicions a les quals hem participat, que són la CERS i la Copa del Rei».

Palmarès

Al llarg de la seva etapa a la Capital del Cava, amb el filial del Noia Freixenet ha assolit un ascens a Nacional Catalana i una Copa de la Lliga. Durant la seva etapa formativa, també ha guanyat dos Campionats de Catalunya (júnior i infantil), un Campionat d’Espanya júnior i una tercera posició a un Campionat d’Espanya infantil.

D’altra banda, amb la selecció espanyola sub17 ha guanyat un Campionat d’Europa i ha quedat tercer en un altre; mentre que amb la sub20 ha quedat subcampió d’un Mundial i tercer classificat d’un Campionat d’Europa.

Foto: Ivan Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com