Pere Varias: “Hem fet un partit molt complet. Tant de bo ens puguem mantenir així”

Sobre la pista de l’Olímpic de l’Ateneu un cop acabat el partit, l’entrenador del Noia Freixenet, Pere Varias, ha definit el derbi com “molt intens i trepidant” i ha afirmat que el seu equip ha fet una actuació molt completa “Malgrat que en algun moment hem perdut el control, en la majoria de les fases del partit hem sigut millors”.

El tècnic creu que els “ha faltat fer més gols per tenir un partit una miqueta més plàcid” però està satisfet amb la victòria perquè “el rival era complicat. És un equip de Champions, amb una plantilla molt completa. Hem entrat molt bé, hem guanyat molts duels, hem estat molt agressius defensivament”.

“El Calafell ens ha fet mal sobretot a través de llançament exterior i amb alguna segona opció, però els hem concedit poques ocasions a la contra i en Blai ha estat molt bé.” El sadurninenc ha destacat el joc col·lectiu dels seus “Amb el quatre contra quatre hem fet un partit molt complet, com ja vam fer amb l’Igualada, i tant de bo ens puguem mantenir així pel que ens ve per davant”.

“Ens queda un calendari complicat, però mirarem de tirar-lo endavant”

Varias posa en valor els tres punts perquè “ens assegurem la tercera plaça a la lliga regular i això comporta tenir opcions de jugar la Supercopa l’any vinent” i confessa que “ara toca mirar d’assolir la segona posició”.

Sobre l’actuació de Xavi Rovira, l’encarregat de desencallar el partit amb un doblet quan més falta feien els gols dels locals, l’entrenador cavista opina que el de Caldes és un jugador que “té molt de gol, els dos gols que ha fet no estan a l’abast de qualsevol. Porta el gol entre cella i cella i avui ha obtingut recompensa. Té un talent espectacular, no és fàcil arribar aquí i adaptar-se, però porta uns últims mesos molt bons, ajudant-nos molt. Però en general hem d’estar molt contents de l’esforç de tot l’equip.”

Pel que fa al que resta de temporada, el sadurninenc pensa que “a la pista del Rivas serà un partit molt complicat i jugant-se la permanència encara més, haurem de fer un partit molt seriós. El Sant Just ja veiem la temporada que està fent, sempre està dins el partit. Ens queda un calendari complicat, però mirarem de tirar endavant.”

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com).

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com