El Noia Freixenet brinda una victòria en l’estrena de la temporada a l’Ateneu

CE NOIA FREIXENET 4-2 FINQUES PRATS LLEIDA

Els de Sant Sadurní dormen líders després de superar el Lleida en el retorn de la Parlem OK Liga a l’Olímpic

La segona jornada de la Parlem OK Liga arribava en plena celebració del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní, i l’equip negre-i-vermell s’ha sumat a la festa brindant un triomf que els ha permès dormir líders de la competició.

Ben aviat ha encarrilat el partit Xavi Costa, que quan només havien passat 40 segons del xiulet inicial, ha avançat els locals des del punt de penal després d’una falta de Sebas Moncusí sobre Aleix Esteller dins l’àrea. El Noia Freixenet ha estat superior durant tota la primera part i el seu rival amb prou feines ha inquietat Blai Roca, però no ha estat fins al minut 14 que Costa ha transformat el 2-0 rematant una bona assistència d’Humberto Mendes al segon pal. Tres minuts després ha arribat l’ocasió més clara dels visitants en una falta directa per blava a Mendes, però el portuguès Nuno Paiva ha enviat el llançament fora i el marcador ja no s’ha mogut més fins al descans.

A la segona meitat el Lleida ha fet un pas endavant i ha equilibrat les forces sobre la pista. Quan només havien passat dos minuts de la represa, Paiva ha retallat distàncies rematant una assistència del sadurninenc Xavi Aragonès dins l’àrea. Al ’30 el conjunt d’Edu Amat ha arribat a la desena falta. Martí Gabarró no ha pogut batre l’exporter del Noia Freixenet Martí Zapater, però la jugada ha continuat i Toni Salvadó ha aprofitat una bola penjada de Costa dins l’àrea per fer el 3-1.

El Lleida pressiona, però els cavistes controlen el partit

Amb el gol del de Torrelavit el Noia Freixenet ha tornat a posar-se dos per sobre, però aquest avantatge li ha durat menys d’un minut, el temps que ha tardat Nico Ojeda a culminar un ràpid contraatac dels de la Terra Ferma per reduir distàncies al marcador. El Lleida ha buscat l’empat i ha gaudit d’ocasions per aconseguir-lo en perillosos contraatacs d’Aragonès i fins i tot un llançament de Moncusí que s’ha estavellat al ferro de la porteria de Blai Roca.

El gol que ha donat certa tranquil·litat als aficionats sadurninencs no ha arribat fins al ’40, quan un llançament ras de Mendes des de fora l’àrea ha sorprès Zapater per baix i ha fet pujar el 4-2 a l’electrònic. A un minut i mig pel final el Noia Freixenet ha comès la desena falta. Nico Ojeda ha buscat el 4-3 que hagués donat alguna opció de sumar pels visitants, però Blai Roca ha aturat per partida doble la directa després que el col·legiat Jonathan Sánchez manés repetir el llançament perquè el porter cavista es trobava fora de la zona permesa. Els llistats han retirat el porter per mirar d’aprofitar les últimes opcions a l’Ateneu, però el marcador ja no s’ha bellugat més.

El Noia Freixenet suma així un sis de sis en aquest inici de temporada que li permet dormir com a líder de la Parlem OK Liga a l’espera dels resultats de diumenge. El pròxim partit dels cavistes serà a la pista del Garatge Plana Girona el 15 d’octubre a les 16.15 h.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Ivan Morales -cinc inicial- Martí Gabarró, Xavi Costa, Humberto Mendes i Xavi Rovira.

FINQUES PRATS LLEIDA: Martí Zapater, Nuno Paiva, Sebas Moncusí, Xavi Aragonès i Nico Ojeda -cinc inicial- Julián Martínez, Sergi Duch i Sergi Folguera.

GOLS: 1-0 Costa (‘1 pen), 2-0 Costa (’14), 2-1 Paiva (’27), 3-1 Salvadó (’30), 3-2 Ojeda (’31) i 4-2 Mendes (’40).

ÀRBITRES: Jonathan Sánchez i Luis Mier. Han assenyalat 10 faltes als locals i 13 als visitants. Targeta blava per Mendes (Noia).