El Noia Freixenet es manté invicte a l’Olímpic abans de lluitar pel somni europeu

|NOIA FREIXENET 5-3 CP VOLTREGÀ|

Els sadurninencs superen el Voltregà amb una dosi de suspens al tram final.

L’equip es carrega de moral de cara la cita europea de dissabte al Palau Blaugrana.

Abans del servei inicial, diferents representants del Club reten un emotiu homenatge a Teresa Ventosa davant la presència d’amics i familiars.

Moment previ a l’inici del partit amb l’homenatge a Teresa Ventosa (foto: Edgar Mata)

El conjunt de Sant Sadurní va dominar el joc en la primera meitat i es va acostar amb més perill a la porteria contrària. Al minut vuit Xavi Costa va avisar amb un llançament al pal però els gols es van fer esperar fins a les acaballes del primer temps. Al ’21 Sergi Aragonès superava Blai Roca després d’una excel·lent assistència de Costa al segon pal i Edu Fernández feia el segon a mig minut pel descans.

Als cinc minuts de la represa el Noia Freixenet ampliava distàncies amb un altre gol d’Aragonès, aquest cop en una bona jugada individual i al 31 Aleix Esteller feia el 4-0 aprofitant la superioritat numèrica pel una blava vista per Eric Vargas.

El Voltregà reacciona

Quan semblava que ja estava tot decidit, el conjunt de Cesc Linares va pitjar l’accelerador i al 33 Pol Gallifa reduïa diferències a l’electrònic. Poc després el mateix Gallifa veia una blava, però Humberto Mendes va enviar la directa al pal. Al minut 38 l’incombustible Petxi Armengol feia el 4-2 i poc després Adrià Ballart aprofitava una falta directa per superar Martí Zapater i donar emoció al tram final de partit.

El gol de la tranquil·litat es va fer esperar. Sergi Llorca no va poder transformar una directa per blava a Pol Manrubia i no va ser fins a 30 segons pel final que, aprofitant el “Power Play”, Costa sentenciava amb el definitiu 5-3.

Nova victòria a l’Olímpic de l’Ateneu on els de Pere Varias segueixen invictes questa Ok Lliga. L’empat del Reus a Lloret acosta als negre i vermells a la tercera posició que es troba ara a només un punt.

Cita europea al Palau Blaugrana

L’equip torna a canviar el xip i es posa ja a preparar el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga europea davant el FC Barcelona. El Club ha posat a disposició dels socis i aficionats sadurninencs un autocar per assistir a aquest transcendental partit que es jugarà el dissabte 6 d’abril a les 18h al Palau Blaugrana.

El preu de l’autocar és de 7 € per persona i la inscripció s’ha de fer a les oficines del Club. L’entrada al partit té un cost de 3 € i també es pot reservar juntament amb l’autocar. La sortida des de l’Ateneu serà a les 16h i es tornarà un cop s’acabi el partit. Cal recordar que l’accés amb cotxe al recinte del Camp Nou estarà restringit a conseqüència del partit de futbol que es juga aquell mateix vespre.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Humberto Mendes i Edu Fernández.

CP VOLTREGÀ: Blai Roca, Eric Vargas, Pol Manrubia i Adrià Ballart -cinc inicial- Petxi Armengol, Mia Ordeig, Aleix Molas i Pol Gallifa.

GOLS: 1-0 Aragonès (21), 2-0 Edu Fernández (24), 3-0 Aragonès (30), 4-0 Esteller (31), 4-1 Gallifa (33), 4-2 Armengol (38), 4-3 Ballart (44 fd) i 5-3 Costa (49).

ÀRBITRES: Daniel Villar i Íñigo López Leiton. Van assenyalar 10 faltes al Noia i 7 al Voltregà. Targeta blava per Vargas, Manrubia i gallifa (Voltregà)