El Noia Freixenet es queda a les portes d’aixecar la VIII Copa Generalitat

|NOIA FREIXENET 4-4 (0-2) HP TONA|

L’encert a la tanda de faltes directes ha donat la VIII Copa Generalitat al HP Tona davant d’un Noia Freixenet que ha portat sempre la iniciativa en el marcador.

El Girona guanya en categoria femenina superant al Vila-Sana per 1-4

La final masculina ha començat amb forces molt igualades, però els atacs dels dos equips han topat amb els porters rivals, especialment Pau Romagosa que s’ha mostrat molt encertat en les arribades dels osonencs.

Poc a poc, el Noia Freixenet s’ha imposat en atac, però no ha trobat el camí del gol. L’ocasió més clara l’ha tingut Arnau López, que ha estavellat una bola al pal a tres minuts pel descans, al qual s’ha arribat amb el 0-0 inicial a l’electrònic.

Intercanvi de cops a la represa que acaba amb igualtat

Al 30, ja a la segona part, els sadurniencs s’han avançat mitjançant un llançament llunyà d’Arnau López, l’home destacat d’aquesta final. Molist ha tornat a empatar pels visitants al 37, però al mateix minut ha tornat a anotar López, posant el 2-1 a l’electrònic. Quatre minuts més tard tornava a empatar el Tona mitjançant Chandre.

Amb el 2-2, altra vegada López i Xus Sola posarien per davant els sadurninencs, però primer Pradell i més tard Montero forçarien una pròrroga (4-4) que ha acabat sense gols.

Les faltes directes no han afavorit els interessos sadurninencs. Dos encerts del Tona (Oliva i Molist) han servit als osonencs per aixecar la seva primera Copa Generalitat.

tonaOkGeneralitat003

El Tona celebra la Copa al centre de la pista de l’Olímpic de l’Ateneu

tonaOkGeneralitat004

El capità del HP Tona, Guillem Molist, aixeca la copa de campions

El Girona s’imposa al Vila-Sana en la final Femenina (1-4)

En categoria femenina, la final s’ha decantat del cantó del Girona, que ha superat el Vila-Sana per 1-4. Les gironines s’han avançat amb gols de Laia Castro (14) i Laura Vall (18), però Mireia Porta ha retallat distàncies abans del descans. Malgrat la igualtat de la primera meitat, en la segona el Girona ha sentenciat amb gols de Daribo o Viella.

vilasanaOkGeneralitat005

L’equip del Vila-Sana, subcampiones de la VIII Copa Generalitat

manlleuOkGeneralitat004

Les Jugadores del Girona, Campiones de la categoria Femenina

Final Masculina (NOIA FREIXENET 4–4 [0-2] HP TONA)

NOIA FREIXENET: Pau Romagosa, Xus Sola, Xavi Aragonès, Arnau Ribas i Arnau López -cinc inicial- Roc Carbó, Martí Gelonch i Oriol Xaus.

HP TONA: Adrià Hernàndez, Xavier Oliva, David Montero, Guillem Molist i Pol Parareda -cinc inicial- Oscar Corominas, Arnau Pradell i Pau Chandre.

GOLS: 1-0 Arnau López (30), 1-1 Molist (37), 2-1 Arnau López (37), 2-2 Chandre (38), 3-2 Arnau López (40), 3-3 Pradell (44), 4-3 Xus Sola (47) 4-4 Montero (48). FALTES DIRECTES: 0-1 Molist. 0-2 Oliva.

ÀRBITRES: Senyors Àngel Tavera i Cristian Garcia. Han assenyalat 10 al Noia i 9 al Tona. Han ensenyat blava a Oliva (Tona).

Final Femenina (VILA-SANA 1-4 GIRONA)

CP VILA-SANA: Anna Ferrer, Maria Porta, Mar Franci, Laia Cid i Laura Porta -cinc inicial- Abril Batlle

GIRONA HC: Virgínia Diaz, Jana Verdura, Laura Viella Laia Castro i Vanessa Daribo -cinc inicial- Laura Vall, Carla Gri.

GOLS: 0-1 Laia Castro (7), 0-2 Laura Vall (14), 1-2 Mireia Porta (18), 1-3 Vanessa Daribo (28), 1-4 Laura Viella (28)

ÀRBITRES: Senyors Lacambra i Màrquez. Han assenyalat 8 faltes al Vila-sana i 6 al Girona. No han mostrat targetes.