El Noia Freixenet juga a Lleida el primer dels dos compromisos de la setmana

FINQUES PRATS LLEIDA vs. CE NOIA FREIXENET

Dimecres 17 de gener (21 h)

Els de Sant Sadurní volen reforçar la segona posició a la competició domèstica abans d’afrontar la tornada dels 1/8 de final de la WSE Cup davant el Monza

Doble compromís aquesta setmana per un Noia Freixenet que buscarà mantenir l’avantatge de set punts sobre el tercer classificat a la Parlem OK Liga sense oblidar la important cita de dissabte on ha de remuntar un 3-2 del TeamServiceCar Monza a l’Ateneu si vol continuar endavant en competició europea.

L’equip cavista es desplaça aquest dimecres a l’Onze de Setembre on l’espera un Finques Prats Lleida 10è, que vol allunyar-se de les posicions de descens. Els d’Edu Amat sumen 16 punts (4 victòries, 4 empats i 6 derrotes) ocupant la part baixa de la taula, tan lluny del primer equip en descens directe (Rivas, 11 punts) com del quart (Calafell, 21 punts) en una de les temporades més renyides que es recorda. El portuguès Nuno Paiva és el màxim anotador dels llistats (14 gols) segut per Sergi Folguera i l’especialista en les directes, Nico Ojeda (8 gols cadascú).

A continuar amb els bons números fora de casa

Per la seva banda, els homes de Pere Varias es mantenen en segona posició una jornada més, augmentant un punt d’avantatge respecte al segon (+7) que actualment és el PAS Alcoi després de la seva victòria a casa, precisament, contra el Finques Prats Lleida. Els de Sant Sadurní sumen 8 victòries, 5 empats i una única derrota, la de la tercera jornada a la pista del Girona. El partit de la primera volta, el primer de la temporada a l’Olímpic de l’Ateneu, es va saldar amb victòria local per 4-2.

A l’horitzó, la visita del TeamServiceCar Monza dissabte a l’Ateneu, on l’equip negre-i-vermell espera capgirar el resultat del 16 de desembre a Biassonno (3-2) i classificar-se pels 1/4 de final de la WSE Cup.

Arbitrat per David Calonge i Albert Barba, el partit es disputarà aquest dimecres 17 de gener, a les 21 h i es podrà seguir en directe per, Ok Liga TV, Ràdio Sant Sadurní i el minut a minut a les xarxes socials del club.