El Noia Freixenet s’adhereix a la campanya per reivindicar el català a l’esport impulsada per Òmnium Cultural i la UFEC

El club sadurninenc i Òmnium Alt Penedès preparen una acció conjunta pel partit del play-off davant el Barça a l’Olímpic de l’Ateneu

El Noia Freixenet s’ha adherit a la campanya L’esport treu la llengua que impulsen Òmnium Cultural i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per potenciar l’ús social del català en l’àmbit esportiu del nostre país.

Òmnium, la UFEC, els clubs i les federacions adherides fan una crida a tots els clubs esportius catalans, afició, jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores, àrbitres, famílies, mitjans de comunicació i a la societat en general a sumar-se al manifest que proposen les dues associacions.

El divendres 2 de juny, abans del partit de semifinals del play-off davant el Barça, Òmnium Alt Penedès instal·larà un estand al recinte de l’Olímpic de l’Ateneu per demanar als seguidors que s’adhereixin al manifest per la millora de l’ús social del català a l’àmbit de l’esport.

La campanya L’esport treu la llengua ha estat present en els principals esdeveniments esportius del país per animar a tothom a compartir el català a l’esport, i sumar adhesions al manifest. La primera acció es va celebrar el dia de Sant Jordi, al Camp Nou, amb motiu del partit FC Barcelona – Atlético de Madrid.

Les federacions esportives del país, juntes pel català

Òmnium Cultural i la UFEC s’han unit per potenciar l’ús social del català a l’esport, juntament amb les federacions i clubs esportius de Catalunya, a través de la campanya L’esport treu la llengua. Més de 500.000 persones federades, representades per una seixantena de federacions, i els principals clubs esportius del país s’han compromès a treballar i col·laborar per augmentar l’ús del català als equips, mitjançant un manifest presentat a mitjans del mes d’abril davant d’un centenar de representants del món de l’esport.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com