El Noia Freixenet torna a golejar

|ASTURHOCKEY 1-5 NOIA FREIXENET|

Els de Sant Sadurní aconsegueixen una nova golejada i encadenen tres victòries consecutives en les que han anotat cinc gols o més.

Només havien passat quatre minuts de partit quan Sergi Llorca aprofitava el rebot a la tanca d’un llançament de Martí Casas per superar Aarón Candanedo i fer pujar el 0-1. Tot i les ocasions a les dues porteries, el marcador no es va moure fins a les acaballes de la primera meitat, quan Pelayo Aspra rebia una bola dins l’àrea i superava tot sol Xus Fernández per enviar el partit al descans amb l’empat a un a l’electrònic.

Com ja havia passat a la primera, la segona part va començar amb un gol matiner d’Arnau Xaus que, a la mitja volta, aprofitava un refús de Candanedo a llançament de Llorca, després d’una gran jugada individual del de Caldes i tornava a posar el Noia Freixenet per davant. Immediatament després, Humberto Mendes feia l’1-3 assistit per Xaus des de darrera la porteria i al cap de dos minuts Llorca, amb un eslàlom marca de la casa, anotava el quart.

Els de Sant Sadurní tenien el partit encarrilat però els locals haurien pogut retallar distàncies al ’14 després de la desena falta d’equip dels visitants. Xus Fernández ha desbaratat la jugada d’Aspra després que el primer llançament de l’asturià s’estavellés al travesser. El Noia Freixenet hauria pogut anotar el cinquè també de falta directa, però Candanedo ha endevinat les intencions de Casas. A dos minuts pel final, Llorca robava una bola a mitja pista i encarava tot sol Candanedo per fer el definitiu 1-5 i signar el seu hattrick particular.

Els jugadors del Noia Freixenet van dedicar la victòria a la recent estrenada paternitat d’Aleix Esteller.

Els sadurninencs segueixen en la quarta posició, seguits de prop per Lleida (+3) i Igualada (+5).  En el proper partit, els de Pere Varias rebran el Palafrugell a l’Olímpic de l’Ateneu.

ASTURHOCKEY CP: Aarón Candanedo, Alejandro López, Curro Fernández, Pelayo Aspra i Nico Carmona -cinc inicial- Javier González, Martín López, Carlos López i Pedro González.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Martí Casas, Arnau Xaus, Nil Roca i Sergi Llorca -cinc inicial- Jordi Del Amor, Humberto Mendes i Sergi Aragonès.

GOLS: 0-1 Llorca (4), 1-1 Aspra (22), 1-2 Xaus (28), 1-3 Mendes (29), 1-4 Llorca (31) i 1-5 Llorca (47).

ÀRBITRES: Daniel Villar i Josep León. Han assenyalat 10 faltes a l’Asturhockey i 10 al Noia Freixenet. No han mostrat targetes.