La Supercopa d’Espanya s’avança a l’11 i 12 de setembre

A conseqüència del canvi de dates del Campionat d’Europa Absolut Masculí, la Supercopa d’Espanya d’Hoquei Patins modifica el seu calendari.

La competició es disputarà al Pavelló Olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia, el cap de setmana de l’11 i 12 de setembre i els equips participants a la Supercopa d’Espanya seran el Barça (campió de l’Ok Lliga Masculina), el Deportivo Liceo (campió de la Copa de SM El Rei), el Club Esportiu Noia Freixenet (organitzador de la Supercopa d’Espanya Masculina) i el Recam Làser CH Caldes (següent millor classificat de l’Ok Lliga Masculina).

Sol·licitud d’acreditacions

Els departaments de comunicació de la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), del Club Esportiu Noia Freixenet i de l’Associació Nacional de Clubs d’Hoquei Patins (ACHP) tenen el plaer de comunicar-vos que el termini per fer les sol·licituds d’acreditació per a la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins queda obert.

Les sol·licituds d’acreditació s’estudiaran i hauran de ser aprovades per l’organització, especialment a causa de les restriccions provocades per l’actual situació sanitària. És per això que el departament de premsa facilitarà el material gràfic i informatiu per a tots aquells mitjans de comunicació que no puguin assistir a causa de les limitacions d’aforament.

La data límit per tramitar la sol·licitud les acreditacions és el divendres 3 de setembre a les 12h.

La confirmació del procés d’acreditació per part de l’organització es realitzarà mitjançant correu electrònic durant els dies previs a la competició.

Els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin sol·licitar acreditació per a la Supercopa d’Espanya han d’omplir el següent formulari: 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com