L’afició sadurninenca es volca amb l’equip per acomiadar una temporada excel·lent

L’Olímpic de l’Ateneu va registrar, dissabte, la millor entrada de la temporada per acompanyar al Noia Freixenet en l’últim partit d’una gran temporada. Un partit vibrant. Amb ocasions clares per donar la sorpresa davant el vigent campió d’Ok Lliga, Lliga Europea, Copa del Rei i Supercopa.

Un partit marcat pels comiats. Principalment del capità, Jordi del Amor, que s’ha retirat al Club del seu poble i que, a l’acabar el partit va ser el protagonisme d’un homenatge encapçalat pel president de l’entitat, Ferran Andreu, membres de la seva junta, familiars directes i, amb l’acompanyament dels jugadors dels dos equips i dels àrbitres del partit. Després de rebre la seva samarreta emmarcada, Jordi del Amor va acomiadar-se de l’afició sadurninenca i dels seus companys agraint el suport rebut.

L’Olímpic també ha acomiadat a tres jugadors que la temporada que ve no defensaran la samarreta del Noia Freixenet: Arnau Xaus, Nil Roca i Martí Casas.

Partit d’alta intensitat
Els centenars de persones que van omplir l’Olímpic van disfrutar d’un gran partit d’hoquei. Tot i el resultat final (3-4), el Noia Freixenet va fer mèrits per esgarrapar, com a mínim, un punt i va demostrar la seva capacitat de plantar cara al millor equip d’Europa.

Els golejadors de la Capital del Cava van ser Aleix Esteller, Sergi Aragonès i Martí Casas.

Foto: Ivan Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com