L’Olímpic decidirà el liderat del grup C de la Lliga Catalana

Després de la victòria per 1-5 d’aquest dimarts a la pista del Lloret, el Noia Freixenet es jugarà el liderat del grup C aquest divendres (20h), a l’Olímpic.

Per acabar la fase de grups de la Lliga Catalana com a primer, el conjunt sadurninenc ha d’aconseguir puntuar davant del Caldes Recam Làser.

En el primer partit de pretemporada, el Noia Freixenet es va mostrar superior, i va dominar el marcador durant tot el partit. Aragonès i Costa (penal) van ser els encarregats de marcar a la primera part; mentre que Llorca x2 (el segon, de fd) i Esteller van protagonitzar els gols negre-i-vermells de la segona part.

Del Lloret – Noia Freixenet destaca el debut amb el primer equip, en partit oficial, del júnior Toni Salvadó.

Gols: 0-1, Aragonès, min. 04; 0-2, Costa (p), min. 11; 0-3, Llorca, min. 32; 0-4, Esteller, min. 36; 1-4, Farré, min. 45; 1-5, Llorca (fd), min. 49.