Massa càstig per un Noia Freixenet que segueix sense puntuar a casa (2-3)

|NOIA FREIXENET 2-3 CH LLORET|

Les baixes d’Humbero Mendes sancionat i Nil Rocaper lesió han passat factura al Noia Freixenet que s’ha deixat els tres punts davant d’un CH Lloret molt poc ofensiu que s’ha endut un premi excessiu de l’Olímpic de l’Ateneu.

A la primera part, els de Pere Varias han gaudit de les oportunitats més clares per avançar-se en l’electrònic, però s’han estavellat una vegada i una altra contra la defensa gironina, que poc a poc han imposat el seu estil de joc.

Després d’una primera part sense gols, la segona ha començat amb un penal molt rigorós que els visitants ni tan sols han protestat. Xavi Sulé ha transformat la pena màxima sorprenent Xus Fernàndez amb un potent llançament ras. El partit s’ha complicat molt pels interessos dels negre i vermells quan, poc després, David Plaza ha pescat una bola morta dins l’àrea i ha anotat el 0-2.

Els minuts passaven ràpid i la reacció del Noia Freixenet no acabava d’arribar fins que, al ’40, els col·legiats han assenyalat la desena falta del Lloret. L’encarregat de transformar la directa ha estat l’especialista Eloi Albesa, que ha retallat distàncies amb el 1-2.

Aquest gol ha esperonat als jugadors sadurninencs que han imposat el seu ritme al partit i al minut 41 Jordi Del Amor, un dels més destacats del partit d’avui, ha estat a punt d’empatar amb un llançament que ha topat al pal de la porteria de Ferran Serra.

En una jugada aïllada al minut 43, quan millor jugava el conjunt de la Capital del Cava, els de Manolo Barceló s’ha trobat amb el 1-3, obra de Lluís Grau, que ha perforat l’escaire de la porteria de Xus Fernàndez amb una forta canonada.

El Noia Freixenet ho ha seguit intentant fins al final, però el gol d’Arnau Xaus, després d’una bona jugada individual al 48, només ha servit per ajustar el marcador final en el definitiu 2-3.

Sense temps per poder donar gaires voltes a aquest entrebanc, l’equip s’ha de posar a treballar pensant en el partit de dimecres 12 d’octubre a la pista Poliesportiva on l’esperarà el CP Vilafranca en el primer Derbi de la temporada.

NOIA FREIXENET: Xus Fernàndez, Esteller, Del Amor, Albesa i Aragonès -cinc inicial- Rosa, A. Xaus. A. Ribas.

CH LLORET: Ferran Serra, David Plaza, Ferré, Marc Grau i Aleix Grau -cinc inicial- Xavi Sulé i Lluís Grau.

GOLS: 0-1 Sulé (26 pen.), 0-2 Plaza (28), 1-2 Albesa (40 fd), 1-3 Lluís Grau (43), 2-3 Aragonès (48).

ÀRBITRES: Srs. Ribó i Gorina. Han assenyalat 9 faltes al Noia i 13 al Lloret. No han mostrat targetes.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com

2 thoughts on “Massa càstig per un Noia Freixenet que segueix sense puntuar a casa (2-3)