Pere Varias deixarà d’entrenar el primer equip del Noia Freixenet al finalitzar la temporada

El tècnic sadurninenc Pere Varias finalitzarà la seva etapa com a entrenador del primer equip del Noia Freixenet el proper mes de juny, després de cinc temporades liderant el projecte negre-i-vermell.

Pere Varias ha comunicat aquesta decisió en el moment més dolç de la temporada. Classificats per la Copa del Rei de La Corunya com a caps de sèrie, el Noia Freixenet tanca aquest 2019 al podi de l’Ok Lliga, com a tercer classificat, i defensant el liderat a la fase de grups de la Lliga Europea, després de la victòria de fa una setmana contra el Porto.

D’aquesta etapa al capdavant del primer equip del Noia Freixenet, destaca la classificació de la temporada passada del conjunt sadurninenc pels quarts de final de la Lliga Europea, convertint-lo en un dels vuit millors equips d’Europa. També la quarta posició assolida a l’Ok Lliga durant dues temporades seguides (2017/18 i 2018/19) i la classificació per tres edicions més de la Copa del Rei (Reus 2016, Lloret de Mar 2018 i Reus 2019).

 

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com