Toca tornar a guanyar a l’OK Lliga

El Noia Freixenet rep a les 5 de la tarda d’aquest dissabte, 27 d’octubre, l’Alcobendas al Pavelló Olímpic de l’Ateneu. Tot i el bon inici de temporada dels madrilenys, l’equip sadurninenc no pot deixar passar l’oportunitat per tornar a guanyar a l’OK Lliga després de tres jornades sense fer-ho.

Després de la positiva estrena a la Lliga Europea davant el Montreux suís (6-0) i del treballat i valuós punt aconseguit dimarts a Reus (5-5), el Noia Freixenet completarà aquest dissabte el primer cicle de tres partits en una setmana dels diversos que tindrà aquesta temporada.

Ho farà rebent el Club Patín Alcobendas a l’Ateneu, en un horari atípic, les 17.00 hores, però amb el clar objectiu de retrobar-se amb la victòria després de tres jornades sense guanyar. Al bon inici amb els triomfs a Alcoi i a casa davant l’Igualada han seguit la desfeta a Lloret i els empats a l’Ateneu amb el Lleida i a Reus, tres partits que han deixat sensacions diferents però que, amb un balanç global de dos punts dels últims nou, han fet recular l’equip sadurninec fins a la vuitena posició.

Els vuit punts que tenen els de Pere Varias són els mateixos que té l’Alcobendas. En la temporada del seu retorn a l’OK Lliga, l’equip que entrena per segona temporada Marcos Rey està oferint un rendiment per sobre de les expectatives i només ha perdut en la seva visita al Calafell. La resta de compromisos els ha resolt amb victòries davant el Sant Cugat i el Vic -totes dues al pavelló José Caballero d’Alcobendas i per 3-2- i empats com a local amb el Voltregà (3-3) i com a visitant al Vendrell (4-4).

Abonament doble al 17

El balanç idèntic de dues victòries, dos empats i una única derrota amb el que tant el Noia com l’Alcobendas arriben a aquesta sisena jornada no és, però, l’única coincidència numèrica entre tots dos equips. Com si del caprici d’alguna càbala es tractés, sadurninencs i madrilenys semblen ara mateix abonats amb devoció al 17, ja que de forma ben curiosa és el número de gols que uns i altres han marcat i també el de gols que tots dos han encaixat en les cinc primeres jornades.

Dels 17 gols de l’Alcobendas, qui n’ha fet més és Marcos López amb 6, seguit de Gonzalo Pérez amb 5, Curro Fernández amb 3, Pelayo Aspra amb 2 i Íñigo Artacho amb un. Fernández i Aspra, incorporats de l’Asturhockey que l’any passat va militar a l’OK Lliga, són dues de les novetats de l’equip madrileny aquesta temporada, junt amb Álex Roca i Miquel López, procedents del Rivas Lagunas i del planter del Lleida, respectivament.

Pel que fa als 17 gols del Noia Freixenet a l’OK Lliga, Xavi Costa i Sergi Llorca n’han fet 4 cada un, Sergi Aragonès n’ha estat l’autor de 3 i Aleix Esteller, Edu Fernández i Humberto Mendes n’han marcat dos cada un.


(foto: Ivan Gómez)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com