Victòria treballada al Pujoló

CP TARADELL |1-3| NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet remunta al tram final de partit per endur-se els tres punts de la pista del CP Taradell

Els dos conjunts han sortit a decidits a buscar la porteria contrària i el Taradell ja ha avisat al primer minut amb un llançament de Jacint Molera al pal. El Noia Freixenet, però, portava més perill a l’àrea contrària i Sergi Aragonès hauria pogut avançar els visitants al minut vuit però no ha pogut superar Albert Dalmau des del punt de penal. Només un minut més tard, rèplica a l’altra banda de la pista i aquest cop sí que Dani Rodríguez ha perforat la porteria de Martí Zapater mitjançant la pena màxima.

Els de Pere Varias han seguit acostant-se perillosament a la porteria osonenca però no han pogut batre un inspirat Albert Dalmau sota pals que tan sols Sergi Llorca ha pogut sorprendre al darrer minut de la primera part mitjançant una directa per l’expulsió de Rodríguez.

Als primers minuts de la represa el Noia Freixenet ha aprofitat la superioritat numèrica per empatar el partit amb un gol del capità Aleix Esteller, que ha canviat el panorama pels visitants només començar la segona meitat. Els cavistes dominaven clarament el partit amb una pressió asfixiant, però han vist com ha estat el Taradell qui es podia haver avançat novament si al 32 Zapater no hagués aturat una falta directa a Dani Rodríguez, el jugador més destacat dels locals. A la porteria contrària Jordi Ferrer tampoc ha estat capaç de superar Dalmau des dels 7’40m.

La remuntada es fa esperar fins el tram final

El gol que ha posat per davant el Noia Freixenet no ha arribat fins al 35 i ha estat mitjançant un penal executat per Xavi Costa. L’1-2 mantenia viu un Taradell que mirava de sorprendre els sadurninencs a la contra, però Zapater ha estat molt encertat sota pals per evitar la igualada. Al 47 per fi ha arribat el gol de la tranquil·litat obre de Pol Manrubia, que ha batut Dalmau en una bona execució de falta directa.

A les acaballes del partit Marc Soler ha vist una targeta blava i Manrubia ha intentat batre el porter osonenc calcant, sense èxit, la jugada que minuts abans li havia donat bons resultats. Amb el clàxon el Noia Freixenet s’ha emportat els tres punts cap a l’Ateneu on el proper diumenge rebrà la visita del Caldes Recam Láser en la que serà ja la 18a jornada d l’Ok lliga.

CP TARADELL: Albert Dalmau, Dani Rodriguez, Edu Genís, Jacint Molera i Marc Soler -cinc inicial- Albert Benito, David Martínez i Xevi Soler.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Pol Manrubia, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Xavi Costa i Jordi Ferrer.

GOLS: 1-0 Rodríguez (8 penal), 1-1 Esteller (26), 1-2 Costa (35) i 1-3 Manrubia (47).

ÀRBITRES: Albert López Expósito i Gerard Girona. Han assenyalat 13 faltes al Taradell i 14 al Noia. Targeta blava per Rodríguez (x2) i M. Soler (Taradell).