Amb la mel als llavis

NOIA FREIXENET |3-7| BARÇA

El Noia Freixenet ha arribat a dominar al principi de la segona part per 3-1 però ha vist com el Barça ha capgirat el marcador en una vibrant final de la Lliga Catalana Frit Ravich.

No ha pogut ser. L’equip de la Capital del Cava ha fet suar el Barça però el potencial dels blaugrana (que es pot permetre el luxe de deixar a la grada l’ex-jugador del Noia Freixenet Sergi Llorca) s’ha acabat imposant al final de la segona part i li ha permès revalidar el títol de la Lliga Catalana.

Inici elèctric amb un Barça molt ofensiu i un Noia Freixenet molt sòlid en defensa que ha fet esperar els gols fins al final de la primera part. Pablo Àlvarez ha avançat els seu equip al ’20 però immediatament Jordi Ferrer ha empatat pels sadurninencs amb un llançament llunyà que ha fet pujar l’1-1 amb el que s’ha arribat al descans.

Somni efímer amb el 3-1

A l’inici de la segona part el partit s’ha tornar boig. Només començar, Roc Pujadas ha desbordat la defensa rival per desfer l’empat i, sense temps per celebrar-lo, el mateix Pujadas ha assistit Ferrer en un letal contraatac per fer el 3-1. Joao Rodrigues ha empatat a tres amb un doblet i Pau Bargalló ha capgirat el marcador sorprenent Xus Fernández per darrera la porteria quan tot just havien passat cinc minuts des de la represa.

El Noia Freixenet ha buscat la manera d’empatar però el cinquè gol blaugrana, obra de Matías Pascual al ’35, ha estat un gerro d’aigua freda pels homes de Ferran López. Àlvarez al 37 ha ampliat distàncies i Pascual ha fet el definitiu 3-7 al 48.

Càstig excessiu per a un Noia Freixenet batallador que s’ha quedat a les portes de la seva segona Lliga Catalana i que ara li toca seguir amb la seva preparació per començar a competir a l’Ok Lliga d’aquí a tres setmanes.

La fitxa:

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas, Adrià Ballart, Martí Zapater, Toni Salvadó i Roger Monserrat

BARÇA: Aitor Egurrola, Matías Pascual, Pablo Àlvarez, Pau Bargalló i Sergi Panadero -cinc inicial- Nil Roca, Ignacio Alabart, Helder Nunes i Joao Rodrigues.

GOLS: 1-0 Álvarez (20), 1-1 Ferrer (21), 2-1 Pujadas (25), 3-1 Ferrer (26) 3-2 Rodrigues (26), 3-3 Rodrigues (29), 3-4 Bargalló (30), 3-5 Pascual (35), 3-6 Álvarez (37) i 3-7 Pascual (48).

ÀRBITRES: David Calonge i Joel Garcia