El Noia Freixenet comença a rodar… amb els partits de pretemporada ja definits

El primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet ha començat aquesta setmana a entrenar-se. L’equip entrenat per Pere Varias ha afrontat dues jornades amb una primera sessió al gimnàs Equip 4 i després tornarà a l’Olímpic de l’Ateneu per fer el primer entrenament de la pretemporada.

De cara a aquesta temporada, el tècnic sadurninenc ha continuat apostant per la mescla entre experiència i joventut, donant entrada a tres vàlues, en clau de futur, que impulsaran a l’equip a lluitar per la Copa de la CERS i per tornar a la Copa del Rei, dos anys després. Els tres nous fitxatge són Martí Casas, Sergi Llorca i Martí Zapater, que encara no s’entrena ja que disputa els World Roller Games amb la selecció sub20. Els altres dos jugadors que tampoc han iniciat la pretemporada són Nil Roca i Humberto Mendes, que també disputaran els WRG amb les seleccions sèniors espanyola i angolenya, respectivament.

Una pretemporada marcada per la Lliga Catalana i pels altres amistosos que disputarà el primer equip del Noia Freixenet.

Dissabte 9 de setembre (18:30h)
Noia Freixenet – Calafell

Dimarts 12 de setembre (21h) – Lliga Catalana
Recam Laser Caldes – Noia Freixenet

Divendres 15 de setembre (21h) – Lliga Catalana
Noia Freixenet – Reus Deportiu La Fira

Dissabte 16 de setembre (hora per confirmar)
Noia Freixenet – Trissino

Dijous 28 de setembre (21h)
Noia Freixenet – Oliveirense

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com