El Noia Freixenet espera rival als vuitens de la WS Europe Cup

SORTEIG 1/8 final WS EUROPE CUP

Els de Sant Sadurní sabran avui dimarts (20 h) amb qui es jugaran la fase eliminatòria de l’Europe Cup

El Noia Freixenet disputarà, a partir del gener, la WSE Cup sis anys després de la seva última participació. Els cavistes hi arriben després de caure eliminats a la fase preliminar de la WSE Champions League a Tomar, on no van poder superar ni els amfitrions ni al Valongo.

Al bombo 1 del sorteig que se celebrarà avui a les 8 del vespre, a l’equip sadurninenc l’acompanyaran l’Igualada Rigat, pròxim rival a la Parlem OK Liga dissabte, que tampoc va poder superar la ronda prèvia de la Lliga de Campions, i la resta d’equips provinents d’aquesta fase sense possibilitat d’enfrontar-se entre ells.

Per tant, podrien ser rivals dels negre-i-vermells el Voltregà Movento Stern, actual campió, el PAS Alcoi i qualsevol dels equips que el passat cap de setmana van superar la preliminar de la competició, amb el condicionant que els del bombo 1 disputaran la tornada a casa.

CE Noia Freixenet

Igualada Rigat HC

Coutras Rink Hockey

CS Noisy RS

Gamma Innovation Sarzana

La Vendeenne

RHC Diessbach

SK Germania Herringen

CP Voltregà Movento Stern

PAS Alcoi

Edlifox Grosseto

Follonica Hockey

GRF Murches

HC Braga

HC Valdagno

Team Service Car Monza

Amb el 13 i 14 d’abril a l’horitzó

Els equips que vulguin arribar a la Final Four hauran de superar dues eliminatòries amb partits d’anada i tornada que determinaran els quatre semifinalistes. La fase final es disputarà els dies 13 i 14 abril del 2024 a una seu encara per determinar.

Després de l’eliminació a la Champions, el tècnic del Noia Freixenet, Pere Varias, va assegurar que no hi havia una altra opció que “aixecar-se i continuar treballant. Se’ns obre un altre repte que és lluitar per la WSE Cup i per la història del club, pel pes de la samarreta i pel que significa, no podem renunciar a lluitar-la fins al final”, recordant que és un títol que “si el Club ja l’ha aixecat dues vegades, perquè no una tercera”.

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com