El Noia Freixenet goleja el CH Mataró abans de l’aturada per la Copa

CH MATARÓ 1-5 CE NOIA FREIXENET

Tot i viatjar amb baixes sensibles, els de Sant Sadurní han pogut endur-se els tres punts del Jaume Parera

L’equip de Pere Varias s’ha desplaçat a la capital del Maresme sense els sancionats Jordi Bargalló i Humberto Méndes, i amb Xavi Costa a la banqueta, tot i que encara no està completament recuperat de la seva lesió. Els joves Pau Andreu i Oriol Bou han completat la convocatòria i han disposat de minuts sobre la pista.

El Noia Freixenet ha gaudit d’una directa al primer minut per una blava d’Abel Moya, però que Martí Gabarró no l’ha pogut transformar. El capità dels cavistes, Aleix Esteller, ha estat el protagonista de l’arrencada del partit anotant dos gols consecutius que ha situat el 0-2 quan no s’havien disputat ni cinc minuts. Jordi Pérez ha retallat distàncies pels locals al ‘7 i Xavi Rovira hauria pogut tornar a ampliar distàncies amb un llançament al pal de la porteria de Sergi Grané.

Al ’10 Blai Roca ha evitat l’empat dels mataronins aturant un llançament de Lluc Vilà quan semblava que el porter d’Arenys, a terra, s’havia quedat sense opcions. Amb només cinc sèniors disponibles era evident que a Pere Varias li tocaria incloure els joves a la rotació i a l’11 ha entrat a pista Pau Andreu per disputar deu minuts de la primera meitat. A 30 segons pel descans, Esteller ha rematat una assistència d’Ivan Morales per signar el seu hat-trick i col·locar l’1-3 a l’electrònic del Jaume Parera.

A la segona meitat el Noia Freixenet ha controlat el partit i passats deu minuts de la represa ha ampliat distàncies amb un gol de Gabarró després d’una jugada individual. Al ’41 el de Torrelavit ha disposat d’una altra falta directa que ha aturat Grané, però després de dos refusos, Rovira ha aconseguit superar el porter local per fer l’1-5.

Oriol Bou debuta amb el primer equip

Al tram final del partit els de Joan Carles Vadillo han tingut ocasions per maquillar el resultat. Poc després del gol de Rovira, Xavi Burguillos no ha pogut transformar una directa, i a menys de cinc minuts per la conclusió, Blai Roca ha aturat un penal a Oriol Lladó.

La tranquil·litat a l’electrònic a permès a Pere Varias donar descans als jugadors més experimentats pensant en el partit de Copa de dijous i ha fet entrar Oriol Bou, una altra promesa del planter, que ha debutat amb 16 anys a la màxima categoria. Bou ha compartit pista els últims minuts amb Andreu, un altre dels debutants d’aquesta temporada, que juntament amb Toni Salvadó i el capità Aleix Esteller, han completat un quartet de jugadors 100% fruit de la pedrera cavista. El debut de Bou se suma al d’Andreu a la Parlem OK Liga i WSE Cup, i als de Max Moreno i el porter Ton Renau que ho van fer al Torneig Solidari Serveis Mèdics Penedès per Nadal.

Prova superada amb nota pel Noia Freixenet, que malgrat les baixes, s’emporta els tres punts de la pista d’un Mataró que té molt complicada la permanència a la categoria. Els de la Capital del Cava ja pensen en la Copa i el complicat partit de quarts de final davant el Parlem Calafell, amfitrió de la competició, el pròxim dijous a partir de les 7 de la tarda.

La Fitxa:

CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Lladó, Marc Ollé, Abel Moya i Lluc Vilà -cinc inicial- Jordi Pérez, Xavi Burguillos i Guillem Carbonell.

NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó i Xavi Rovira -cinc inicial- Ivan Morales, Martí Gabarró, Pau Andreu i Oriol Bou.

GOLS: 0-1 Esteller (‘2), 0-2 Esteller (‘4), 1-2 Pérez (‘7), 1-3 Esteller (’24), 1-4 Gabarró (’35) i 1-5 Rovira (’41).

ÀRBITRES: Sergi Mayor i Alberto Pérez. Han assenyalat 12 faltes a cada un dels equips. Targeta blava per Moya (Mataró).