El Noia Freixenet rep al Reus en la recta final de la temporada (dis. 19:30h)

Queden quatre jornades d’Ok Lliga. Quatre jornades per certificar el retorn del Noia a Europa.

Aquest dissabte, els de Sant Sadurní baixaran del ‘Tourmalet’ davant del Reus Deportiu, que ha recuperat la quarta posició de la taula, empatat a 44 punts amb el Vendrell, però amb el ‘golaverage’ favorable. Els d’Enrico Mariotti han aconseguit 13 victòries, 5 empats i 8 derrotes en tota la temporada, i compten a les seves amb Raül Marín, que amb 42 gols, és el segon màxim golejador de la Lliga, un menys que ‘pitxitxi’ Jordi Bargalló.

Per la seva banda, el Noia Freixenet torna a l’Olímpic després de rebre un dur correctiu a La Corunya. Els de Pere Varias són sisens, a set punts de la cotitzada quarta posició, complicada però no inaccessible, tot i que no es poden permetre cap ensopegada si no volen perdre el tren de la Lliga Europea. Per sota, en canvi, pressionen Voltregà, Igualada (a dos punts) i Caldes (a tres). Aleix Esteller, amb 23 dianes, segueix liderant la llista de golejadors d’un Noia Freixenet que ja va superar el Reus Deportiu a domicili (3-6), en una exhibició dels cavistes a la Capital del Baix Camp en el darrer partit del 2015. Aquest serà un partit especial per Xavi Caldú, qui va anunciar que penja els patins a final de temporada, i jugarà el seu penúltim partit a l’Ateneu davant un dels equips amb el que més èxits esportius ha aconseguit.

José Juan Melero i Xavier Buixeda arbitraran aquest partit que tindrà lloc a les 19:30h d’aquest dissabte 7 de maig.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com