El Noia Freixenet s’imposa a Reus en un partit molt ajustat

REUS DEPORTIU VIRGINIAS 2-3 CE NOIA FREIXENET

Una gran actuació de Blai Roca sota pals i la confiança de Martí Gabarró a les directes valen els tres punts de la visita a la capital del Baix Camp

Els partits entre el Noia Freixenet i Reus Deportiu Virginas són sempre sinònim d’emoció i el d’avui no ha estat cap excepció. Els de Sant Sadurní s’han endut el pols en un partit molt igualat on en total s’han registrat 32 faltes, quatre targetes blaves i una de vermella.

El Reus Deportiu ha dominat els primers minuts del partit i ha tingut ocasions clares com les de David Gelmà, que hauria pogut avançar els locals per partida doble amb un llançament al ferro i un penal que ha aturat Blai Roca. El Noia Freixenet ha anat entrant al partit i al ’17 Humberto Mendes també ha avisat amb un llançament que al pal. Just després, Blai Roca ha tornat a aparèixer per aturar una directa a Marc Julià (amb repetició inclosa). Martí Gabarró ha replicat també de directa al ’18, però tampoc ha pogut transformar després d’una targeta blava per Ferran Giménez.

Abans d’arribar al descans el Noia Freixenet ha gaudit d’un contraatac dos contra un que ha acabat amb un nou llançament al ferro, en aquest cas obra d’Ivan Morales.

La confiança de Gabarró avança els cavistes

La segona part ha començat amb una directa favorable als de Sant Sadurní per blava a Casas i que Gabarró tampoc ha transformat, però uns segons després Gelmà ha vist vermella per un cop d’estic a Xavi Costa i el de Torrelavit no s’ha arronsat i aquest cop sí que ha anotat de directa per avançar el Noia Freixenet. El Reus Deportiu, amb 9 faltes i dos jugadors exclosos, ha forçat ràpidament la 10a i de nou Gabarró ha superat Ballart per fer el 0-2.

Dos minuts després els ganxets s’han trobat amb l’1-2 després que un llançament creuat de Julià ha topat amb Joan Salvat sorprenent Blai Roca, però Jordi Bargalló, amb una gran acció individual al contraatac, ha tornat a augmentar distàncies frenant en sec la reacció dels locals.

Mendes ha vist blava al ’37 i Blai Roca ha hagut de tornar a aparèixer davant Julià, però els locals han aprofitat la superioritat del power play per retallar distàncies amb un obús d’Arnau Canal. Al tram final del partit l’equip de Pere Varias ha buscat possessions llargues per fer córrer el cronòmetre i assegurar la victòria a l’Olímpic de Reus. A menys de dos minuts pel final, Bargalló ha vist una blava que ha donat l’oportunitat de fer l’empat als ganxets, però de nou un pletòric Blai Roca ha aturat la quarta bola aturada, en aquest cas a Canal. La muralla de la Capital del Cava ha resistit els últims minuts amb un jugador menys assegurant els tres punts en una de les sortides més complicades del calendari.

Cap de setmana amb gust de Champions

El Noia Freixenet torna al camí dels tres punts després d’una derrota i un empat. Ara toca canviar el xip i centrar-se en la disputa de la segona fase prèvia de la Lliga de Campions que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 al Pavilhão Municipal de Tomar (Portugal), on s’enfrontarà als amfitrions del SC Tomar, al AD Valongo (Por) i al Germania Herringen (Ale) a la recerca d’un dels dos bitllets per la fase de grups. El calendari és aquest:

GROUP B – Pavilhão Municipal de Tomar (Portugal)