El Noia Freixenet supera l’Alcoi per completar una jornada festiva a l’Ateneu

CE NOIA FREIXENET 4-3 PAS ALCOI

Els de Sant Sadurní es retroben amb la victòria en un partit on han hagut de gestionar un marcador advers

El Noia Freixenet ha arrodonit una jornada festiva a l’Ateneu el dia que s’ha inaugurat la reforma de la pista exterior del recinte, retrobant-se així amb la victòria després de dos empats i una derrota en les tres últimes jornades de lliga.

Els cavistes han sortit més endollats a la pista i en els primers quatre minuts de partit han tingut ocasions per avançar-se. Aleix Esteller i Ivan Morales han avisat amb dos llançaments al ferro de la porteria de Marc Grau, però han estat els visitants els que s’han avançat al ’10 amb un gol de Gonzalo Pérez, que ha recuperat una bola darrere la porteria i ha superat Blai Roca. La rèplica dels locals no s’ha fet esperar i Xavi Rovira, tres minuts després, ha culminat una bona jugada col·lectiva per transformar el gol de l’empat.

Al ’17 Jordi Bargalló ha vist una targeta blava i Franco Ceschin ha disposat d’una falta directa per tornar a avançar els alcoians, però Blai Roca ha estat atent i ha desfet el perill. Al ’20 Gonzalo Pérez ha pescat una bola morta després d’una jugada individual de l’exjugador del Noia Freixenet Kyllian Gil per tornar a avançar els visitants, però només un minut més tard Aleix Esteller ha fet el 2-2 rematant una assistència d’Ivan Morales a boca de canó.

A les acaballes de la primera meitat hi ha hagut repartiment de targetes blaves per part de la parella arbitral que primer ha castigat Rovira (amb directa errada per Sergi Canet) i poc després per Humberto Mendes i Pérez, que ha fet que els últims minuts es disputessin amb tres jugadors de pista per banda sense que això afectés el marcador.

Morales capgira el marcador a l’últim tram de partit

A la represa Pérez ha signat el seu hat-trick particular per fer el 2-3, però Bargalló s’ha encarregat de tornar a empatar tres minuts després amb una canonada des de fora l’àrea que ha sorprès Guiri. Amb el 3-3 els cavistes s’han mostrat més còmodes i han tornat a assetjar la porteria alacantina per buscar el gol de la victòria que ha arribat al ’38 quan Ivan Morales ha complert amb “la llei de l’ex” i ha rematat al primer toc una assistència de Rovira des d’un vèrtex de l’àrea visitant per tornar a perforar la porteria de Grau i avançar el seu equip per primer cop en tot el partit.

Tres punts importants per l’equip de Pere Varias que manté el segon lloc a la Parlem OK Liga tot i les victòries del grup perseguidor. El pròxim partit dels sadurninencs serà a la pista del CH Mataró el dissabte 2 de març abans de començar l’aventura de la Copa del Rei el dijous dia 7 davant el Parlem Calafell.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Martí Gabarró, Humberto Mendes i Ivan Morales -cinc inicial- Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Xavi Rovira.

PAS ALCOI: Marc Grau, Kyllian Gil, Sergi Canet, Gonzalo Pérez, Franco Ceschin -cinc inicial- Manel Hernández, Agustín Domínguez i Javi Verdú.

GOLS: 0-1 Pérez (’10), 1-1 Rovira (’13), 1-2 Pérez (’20), 2-2 Esteller (’21) 2-3 Pérez (’28), 3-3 Bargalló (’31) i 4-3 Morales (’38).

ÀRBITRES: Oriol Pérez i Oriol Garriga. Han assenyalat 9 faltes als locals i 9 als visitants. Han mostrat targeta blava a Bargalló, Rovira i Mendes del Noia, i a Pérez i Ceschin de l’Alcoi.