El Noia Freixenet veu trencada la bona ratxa a Caldes

RECAM LÀSER CALDES 2-1 NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní, amb els deures fets aquesta temporada, van caure per un resultat molt ajustat a la Torre Roja i posen fi a una sèrie de sis partits sense conèixer la derrota. Tot i el resultat, els de Pere Varias, van ser superiors al seu rival en un partit es va decidir l’encert a bola aturada.

Amb una primera meitat sense gols, l‘electrònic no es va moure fins al minut 32 quan Marcos Blanqué va transformar una falta directa per avançar els locals. A deu pel final, novament Blanqué va tenir l’oportunitat d’anotar el segon en una altra directa, però aquest cop Martí Zapater va poder evitar el gol. A l’altre porteria, Cesc Campor també aturava una directa a Martí Casas. A cinc minuts pel final, una targeta blava a Sergi Llorca suposava una nova directa i, en aquest cas, el 2-0 obra de Pol Galbas.

Al 48 Humberto Mendes donava opcions de sumar als visitants retallant distàncies també de falta directa, després que Roger Acsensi veiés una targeta blava. El Noia Freixenet va intentar buscar l’empat fins el final retirant el porter i jugant amb cinc homes de pista però finalment els tres punts no es van moure del pavelló dels calderins.

Última setmana de competició pel Noia Freixenet que ja prepara el darrer compromís de la temporada. Serà davant l’afició de l’Olímpic de l’Ateneu on rebrà la visita del campió, el FC Barcelona Lassa.