Empat (injust)

El Noia Freixenet B aconsegueix esgarrepar un punt (3-3) de la pista del Congrés – La Sagrera Es Mou en un partit on decisions extraesportives poden haver condicionat el partit.

El filial sadurninenc ha anat per feina a la pista del coberta del CP Congrés i al minut sis semblava que encarrilava el partit amb el 0-2, gràcies als gols de Xus Sola i Arnau Ribas. Aquest avantatge matiner s’ha mantingut durant tota la primera meitat i els de Jordi Esteva han anat al vestidor amb el coixí de dos gols.

Només començar la segona part, Albert Aubets ha retallat distàncies anotant l’1-2, però al 35 Xus Sola ha transformat la falta directa per compliment del primer cicle dels locals per fer pujar el 1-3 a l’electrònic.

Al minut 36 Roc Carbó hauria pogut fer el quart des del punt de penal, però ha topat amb David Salellas, que ha entrat expressament al lloc de Àlex Lópex sota pals. El mateix Carbó veia poc després una targeta blava, però Oriol Xaus ha aturat l’execució d’Uri Morell. Qui sí ha vist porta ha estat Calvache, que un minut més tard, ha anotat el 2-3.

El resultat s’ha mantingut fins al darrer minut, quan el Noia Freixenet ha comès la desena falta. Calvache ha superat Xaus en el llançament de la directa i ha transformat el definitiu 3-3.

NOIA FREIXENET: Oriol Xaus, Albert Carbó, Arnau Ribas, Arnau López i Xus Sola -cinc inicial- Roc Carbó i Xavi Aragonès.

GOLS: 0-1 Sola (5), 0-2 Ribas (6), 1-2 Aubets (26), 1-3 Sola (35 fd.), 2-3 Calvache (37) i 3-3 Calvache (49).

ÀRBITRE: Oriol Escobar. Ha assenyalat 14 faltes al Congrés i 10 al Noia B. Targeta blava per Calvache (Congrés) i Roc Carbó (Noia Freixenet) x2.