Festa de l’Esport amb color negre-i-vermell

Després de dos anys sense poder-se celebrar, dijous 29 de juny va tenir lloc al pavelló Olímpic de l’Ateneu la 7a Festa de l’Esport sadurninenc que s’ha avançat a l’estiu, coincidint amb el final de la temporada.

Durant la gala es va fer un reconeixement a l’equip Infantil A del CE Noia Freixenet, format per Martí Salvadó, Max Moreno, Oriol Bou, Taiga Rex, Jan Ollé, Rafael Darbyshire, Pau Andreu, Miquel Ruiz, Joan Brossa i Biel Jurado, amb els entrenadors Roger Juncosa i David Cañadas i delegats Pere Ruiz i Assumpta Marlès, que aquesta temporada s’han proclamat campions de Catalunya, subcampions d’Espanya i s’han classificat per disputar l’Eurockey 2022.

Per altra banda, també hi va haver dos reconeixements individuals: Edgar Mata Roca, que ha deixat el club després de tretze anys com a cap de premsa, directiu i delegat i d’Ivan Jurado Márquez, amb tota una vida dedicada a l’entitat, sent l’entrenador en actiu amb més anys al club.

A l’acte també va rebre un reconeixement la secció d’hoquei del col·legi Sant Josep, coordinada pel capità del Noia Freixenet Aleix Esteller.

La Festa de l’Esport sadurninenc enguany ha arribat a la 7a edició des que es va celebrar per primera vegada al desembre del 2014.
Foto: Adolfo Fotografia

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com