No és el cuer, és el Voltregà

NOIA FREIXENET – CP VOLTREGÀ

J8 OK Lliga – Dissabte 11 (19.30h)


El Noia Freixenet rep el Voltregà Stern Motor, que arriba al Pavelló Olímpic de l’Ateneu com a circumstancial cuer de l’OK Lliga.


Tot i així, els de Sant Hipòlit són sempre per història i esperit un rival perillós, davant el qual l’equip sadurninenc buscarà un triomf per recuperar posicions ja amb la vista posada al tall de la Copa del Rei.

Quatre setmanes després de l’última victòria en l’OK Lliga, el 12 d’octubre davant del Taradell, el Noia Freixenet buscarà aquest dissabte retrobar-se amb el triomf i sumar tres punts que li permetin millorar la vuitena posició que ocupa actualment ja amb vistes a arribar al tall de la Copa del Rei, d’aquí a només sis jornades, en la millor posició possible.

El millor del calendari del Noia fins al final de la primera volta és que els partits davant els tres equips que el van precedir en la passada OK Lliga -Barça, Liceo i Reus- han quedat enrere, si bé això tampoc serà a ben segur sinònim d’afrontar a partir d’ara partits exempts de dificultats i on sumar punts anirà tant car com l’exigència d’una lliga de catorze equips marca.

El d’aquest dissabte es presenta com una bona mostra del repte que cada partit amaga amb independència de la classificació. Visita el Pavelló Olímpic de l’Ateneu el cuer de l’OK Lliga, però un cuer que fa molt respecte quan respon a la història i a l’esperit competitiu que sempre acompanya el Club Patí Voltregà.

Els de Sant Hipòlit es troben en la circumstància de ser l’únic equip que encara no ha guanyat cap partit després de set jornades, en les quals han acumulat tres empats i quatre derrotes. Que és un cuer més circumstancial que fonamentat, però, ho avalen dades habitualment ben poc associades a l’equip que tanca la classificació, com el fet de ser el cinquè equip que menys gols ha encaixat (20), o haver estat qui més a prop s’ha quedat fins ara de puntuar al Palau Blaugrana, on va fer un excel·lent partit i va caure per un ajustat 3-2. Per contra, els osonencs han tingut fins el moment el seu punt més dèbil en la producció ofensiva, amb només onze gols marcats en set jornades.

Veterans, joves i un vell conegut a la banqueta

L’equip osonenc té dos il·lustres veterans com Xevi ‘Petxi’ Armengol (42) i Mia Ordeig (38), un jugador d’edat intermitja com Èric Vargas (28) i la resta de la plantilla formada per joves jugadors cap dels quals no passa dels 22 anys.

Des d’aquesta temporada el Voltregà Stern Motor està dirigit per Manolo Barceló, amb passat lluït al Noia Freixenet tant a la pista com a la banqueta. Com a jugador va formar part de l’època daurada de finals dels 80 i va participar dels títols de Lliga i Recopa d’Europa del 1988 i la Copa d’Europa del 1989, i com a tècnic va dirigir l’equip que el 1998 va alçar la Copa de la CERS i la Copa del Rei, amb l’actual entrenador del Noia, Pere Varias, com un dels jugadors claus de l’equip entrenat per Barceló.


NOIA FREIXENET – VOLTREGÀ STERN MOTOR
Jornada: 8
Data: 9-11-2019, dissabte
Hora: 19.30 h.
Àrbitres: Álvaro de la Hera i Joel Garcia
TV: okligatv.com (per youtube, en obert)
Ràdio: Ràdio Sant Sadurní (107.2 FM)


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com