Palau Blaugrana: on tot comença

El Noia Freixenet afronta aquest dissabte, a les quatre de la tarda, el primer dels tres partits contra el Barça Lassa. Tres partits d’alta intensitat. D’alt nivell de joc. Tres partits de qualitat.

La primera part d’aquest espectacle hoqueístic serà amb l’Ok Lliga com a protagonista. El conjunt entrenat per Pere Varias afronta el partit –i el tram final de temporada– amb un clar objectiu: ser subcampions de lliga.  L’ambició és, precisament, un dels trets característics d’aquest Noia Freixenet que pot assolir, per primera vegada en la història, en temporada regular, el subcampionat de l’Ok Lliga. Sí que ja ho va ser, el primer any d’aquesta renovada competició, a la fase del play-off.

La segona part d’aquest múltiple enfrontament serà a la Capital del Cava. Dissabte que ve, 23 de març. A les vuit del vespre i en directe per Esport 3, el Noia Freixenet rebrà al Barça Lassa en l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea. Un dels partits més importants –sinó el que més- de tota la temporada a l’Olímpic.

I finalment, la tercera part. L’últim i sisè partit de la temporada contra el conjunt blaugrana (6 d’abril): la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea. Un partit amb un premi molt especial i preuat: l’accés a la Final Four de la màxima competició continental. Just el dia que es compliran cinc anys de la segona Copa de la CERS de la història del Club.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com