Nou pas del Noia Freixenet cap a la Lliga Europea

CE VENDRELL 2-2 NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní s’emporten un punt del Joan Ortoll de Calafell en un Derbi penedesenc força igualat que, combinat amb la derrota del Lleida a Caldes (5-4), els acosta una mica més a l’objectiu de la quarta plaça.

El conjunt del Baix Penedès s’hauria pogut avançar al marcador ben aviat ja que ha gaudit de dos penals als primers compassos de partit, però que l’ex-jugador del Noia Freixenet Eloi Mitjans no ha pogut transformar. Arnau Xaus ha avançat els sadurninencs al minut 7, quan ha aprofitat el refús d’un llançament seu al pal per superar Gerard Camps i obrir el marcador. Martí Casas ha fet el segon en una execució magistral de falta directa després que Jordi Ferrer veiés una targeta blava al ’14. Pocs minuts després, una bona jugada individual de Marc Navarro ha suposat l’1-2.

Al ’22 Sergi Llorca hauria pogut fer el tercer, però Camps li ha aturat el llançament des del punt de penal. En la següent jugada, Huberto Mendes ha vist una targeta blava, suposant una falta directa que Xus Fernández ha aturat a Jordi Ferrer, enviant el partit 1-2 al descans.

Només començar la segona meitat, el Vendrell ha empatat mitjançant un gol d’Edu Fernández, que ha rematat una assistència de Navarro. Els vendrellencs s’haurien pogut posar per davant al 35 amb la desena falta del Noia Freixenet, però Xus Fernández ha aturat l’execució d’Edu Fernández. Poc després, una blava a Nil Roca ha donat una nova oportunitat als locals, però Jordi Ferrer no ha pogut controlar bé la bola i s’ha allunyat el perill.

El partit ha entrat en una fase d’anada i tornada on els dos equips buscaven el gol que decantés la balança. Tot i les arribades d’un i altre equip, els porters han posat el cadenat i s’ha arribat al final amb empat. L’ocasió més clara l’ha tingut Sergi Aragonès al ’40, amb una canonada que s’ha estavellat al travesser de la porteria de Camps.

Repartiment de punts al Joan Ortoll que deixa les coses un pèl més clares a la classificació. La derrota del Lleida a Caldes fa que els de la Capital del Cava (50p) ara mateix treguin set punts als de la Terra Ferma (43p), tot i que els llistats tenen un partit pendent per disputar. Girona i Igualada es troben en 6a i 7a posició empatats a 41 punts. El proper partit dels sadurniencs serà aquest dissabte a l’Olímpic de l’Ateneu, on rebrà la visita de l’Arenys de Munt.

CE VENDRELL: Gerard Camps, Jordi Ferrer, Edu Fernández, Eloi Mitjas i Roger Rocasalvas -cinc inicial- Iker Casado, Marc Navarro.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Sergi Llorca, Nil Roca i Arnau Xaus -cinc inicial- Sergi Aragonès, Humberto Mendes, Martí Casas i Jordi Del Amor.

GOLS: 0-1 Xaus (‘7), 0-2 Casas (’14 fd), 1-2 Navarro (’17), 2-2 E. Fernández (27)

ÀRBITRES: Óscar Melero i Josep Antoni Ribó. Han assenyalat 9 faltes al Vendrell i 10 al Noia. Targeta Blava per Ferrer (Vendrell), Mendes i Roca (Noia).