Puntuar per ser caps de sèrie

Jornada 13

CP ALCOBENDAS vs. NOIA FREIXENET 

Dimecres 26 de gener (20 h)


El Noia Freixenet es desplaça a Madrid per disputar el partit ajornat davant l’Alcobendas que servirà per tancar la primera volta


L’equip de Pere Varias visita el José Caballero per disputar l’últim partit de la primera volta que es va veure ajornat a principis d’any per motius sanitaris. En joc hi haurà més que els tres punts, ja que els de Sant Sadurní (22 punts, Gav +19) necessiten com a mínim un empat per ser un dels quatre caps de sèrie de la Copa en detriment del Reus Deportiu Virginas (23 punts, Gav +6).

Davant es trobaran el CP Alcobendas de Marcos Rey, cuer de la classificació amb 7 punts (dues victòries i un empat). Els madrilenys estan immersos en la lluita per mantenir la categoria amb Garatge Plana Girona (8p), Corredor Mató Palafrugell (9p) i Martinelia Manlleu (10p). Només 3 punts de diferència entre el 14è i el 11è lloc, i a quatre d’Igualada Rigat i Voltregà  Stern Motor, que en sumen 14.

Els cavistes afronten al partit després de golejar a Manlleu (2-7) i sumar la setena victòria de la temporada que els mantenen a la part alta amb 25 punts, encara amb el partit pendent amb el Corredor Mató Palafrugell a l’Olímpic de l’Ateneu, que es disputarà el 8 de febrer.


Foto: David Valiente (Hockey Vali)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com