Prova exigent superada amb nota

MARTINELIA MANLLEU |2-7| NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní es sobreposen a les baixes i acaben golejant el Manlleu després d’un mes sense competir

El Noia Freixenet s’ha presentat a la pista del Martinelia Manlleu amb un equip de circumstàncies. Sobre el terratzo, absències de Blai Roca, Xavi Costa i Jordi Bargalló, referents de l’equip de Pere Varias que avui tampoc ha pogut acompanyar l’expedició. Antoni Tadeo Tade ha dirigit el partit des de la banqueta i ha necessitat comptar amb els júniors Jan Marimon, Gerard Monserrat i Joan Tormo per completar la convocatòria.

Tot i les baixes, els de la Capital del Cava han saltat a la pista decidits a imposar els seus galons i, tot i el joc sense complexos dels locals, han dominat amb claredat l’inici d’un partit que se’ls ha posat de cara en només 6 minuts, amb dos gols consecutius obra de Toni Salvadó i Aleix Esteller.

Al minut 8 el manlleuenc Roc Pujadas hauria pogut fer el tercer però ha enviat un llançament de falta directa per blava a David Navarro al travesser de la porteria defensada per Xevi Arcas. Sí que ha vist porteria Eloi Mitjans, que ha col·locat el 0-3 a l’electrònic al ’13 rebent una assistència de Salvadó dins l’àrea. El mateix Mitjans ha tingut una nova ocasió des del punt de penal al 17 però el seu llançament ha sortit desviat.

Sota pals, Xus Fernández ha aturat un llançament de penal i la posterior jugada de Biel Pujadas per mantenir la porteria a zero abans que al 22 Àlex Joseph rematés a l’aire una nova assistència de Salvadó per establir el 0-4. A menys de dos minuts pel descans, el Martinelia Manlleu ha retallat distàncies mitjançant Sebas Moncusí, que ha aprofitat el refús d’un penal que ell mateix havia errat en primera instància.

Només iniciar-se la segona meitat Xus Fernández ha hagut de tornar a intervenir aturant una directa a Aleix Borregán després que Roc Pujadas veiés una targeta blava.

Dos gols més en un minut aplanen el darrer tram del partit

Al 31 Roc Pujadas ha protagonitzat una gran jugada en solitari al contraatac, desfent-se de Dídac Alonso amb un gran gest tècnic que li ha brindat un u contra u davant d’Arcas, a qui ha superat amb un llançament col·locat per fer l’1-5. Immediatament després, Navarro ha vist la seva segona blava. Mitjans no ha transformat la directa però, tot seguit, el sadurninenc ha aprofitat la superioritat numèrica per fer l’1-6 amb un potent llançament des de fora l’àrea al ’32.

Quedava molt de partit per endavant, però el Noia Freixenet ha dominat i no ha deixat somiar als locals en acostar-se al marcador. Mitjans s’ha fabricat l’1-7 amb una bona jugada individual que ha sentenciat el partit si és que ja no ho estava. Tade ha donat entrada als júniors Gerard Monserrat i Joan Tormo que han acabat disputant junts els cinc darrers minuts del partit on el Manlleu ha fet el 2-7 obra de Borregán en un ràpid contraatac.

Important victòria dels de la Capital del Cava que s’hauran de posar al dia dels partits ajornats. El proper serà el dimecres 26 de gener a la pista de l’Alcobendas (20h).

La Fitxa:

MARTINELIA MANLLEU: Xevi Arcas, Marc Pujadas, David Navarro, Pol Franci, Biel Pujadas -cinc inicial- Aleix Borregan, Dídac Alonso, Sebas Moncusí i Biel Humà.

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Eloi Mitjans, i Roc Pujadas -cinc inicial- Àlex joseph, Gerard Monserrat i Joan Tormo.

GOLS: 0-1 Salvadó (5), 0-2 Esteller (6), 0-3 Mitjans (13), 0-4 Joseph (22), 1-4 Moncusí (23), 1-5 Pujadas (31), 1-6 Mitjans (32), 1-7 Mitjans (41) i 2-7 Borregán (47).

ÀRBITRES: Aleix Gorina i Gerard Gorina. Han xiulat 8 faltes als locals i 7 als visitants. Targeta blava per Navarro (x2, Manlleu) i Pujadas (Noia).