Sergi Llorca: “Ha estat un orgull poder defensar la samarreta del Noia Freixenet”

  • Després de tres temporades, Llorca finalitza la seva etapa a la Capital del Cava

  • Admet que “han estat tres anys, a nivell esportiu, increïbles”

Sergi Llorca posa fi a una etapa de tres anys al Club Esportiu Noia Freixenet. I ho fa reconeixent que “ha estat un orgull poder defensar la samarreta del Noia Freixenet, m’he sentit com a casa des del primer dia”.

En declaracions als mitjans del Club, Llorca assegura que “només puc estar agraït de tot el que he pogut aprendre, ja no només com a jugador, sinó també a nivell personal”. A més, ha admès que “han estat tres anys, a nivell esportiu, increïbles”, recordant que “el primer any ja va ser molt bo, quedant quarts a l’Ok Lliga, i des de llavors l’equip ha anat progressant molt”.

Tot i que reconeix que “l’espina és, potser, no haver guanyat cap títol”, afirma que “amb l’ajuda del Pere i tots els companys que han anant venint, l’equip ha anat progressant molt, s’ha fet molt competitiu i, al final, hem estat on volíem: competint contra els més grans, també a Europa”.

En aquest sentit ha afegit que, aquests anys, “el nivell de joc ha estat molt bo, tant a nivell defensiu, d’una forma agressiva, com a nivell ofensiu, on l’equip ha generat moltíssim”. A més, també ha tingut un record per l’afició negra-i-vermella posant en valor “el suport de la gent del poble i de l’Ateneu”.

Finalment, i pel que fa aquesta temporada que va acabar de forma prematura, Llorca assegura que “arribàvem al tram final de temporada amb totes les opcions, molt motivats i, sobretot, a un gran nivell, competint contra els més grans, que és el que volíem”.

No obstant, admet que “ha estat una llàstima acabar-la així perquè teníem ganes d’afrontar aquests títols que teníem per endavant i la il·lusió de poder-ne guanyar algun”.

https://www.instagram.com/p/CAmkq-OIJJB/?utm_source=ig_web_copy_link

Tres temporades de negre-i-vermell

Sergi Llorca va arribar al Noia Freixenet la temporada 2017/18 cedit pel FC Barcelona, procedent del CP Vic, on havia jugat un any. Al llarg d’aquesta etapa al conjunt sadurninenc, el Club Esportiu Noia Freixenet ha acabat les tres temporades entre els quatre primers classificats de l’Ok Lliga, ha aconseguit l’accés per les tres copes del Rei, així com també s’ha classificat entre els vuit millors equips d’Europa –temporada 2018/19–.

A nivell continental, aquest any, el Noia Freixenet tenia l’accés encaminat als quarts de final de la Lliga Europea, ja que havia de puntuar a l’Ateneu davant del Monza italià, just el cap de setmana que es van suspendre les competicions.

Llorca va començar al Caldes als quatre anys on va guanyar un Campionat de Catalunya. Al 2010 va iniciar la seva trajectòria esportiva al FC Barcelona on va guanyar tres Campionats de Catalunya i tres d’Espanya, a més d’una Copa de la Princesa i la lliga de Primera Divisió estatal.

Foto: Eva Pedrola / Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com