Un partit per lluitar pel segon lloc

Tres dies després d’haver-se classificat pels quarts de final de la Lliga Europea, el Noia Freixenet reprèn l’OK Lliga rebent a les 20.30h d’aquest dimarts, 12 de març, el Liceo.

Una victòria davant el segon classificat col.locaria l’equip sadurninenc a només un punt del gallec, obrint així de ple la lluita pel subcampionat d’una lliga en la qual els de Pere Varias també tenen el repte d’acabar invictes a l’Ateneu.

Quan les parets del Pavelló Olímpic de l’Ateneu encara retronen de la gran victòria de dissabte davant del HRC Monza que va valdre la classificació pels quarts de final de la Lliga Europea, arriba ja la següent cita d’un calendari que no té treva. Una cita que no permet cap relaxament perquè el repte torna a ser d’alt nivell competitiu.

Si la visita del Liceo a Sant Sadurní ja és sempre un dels partits més apetitosos de cada temporada, els resultats de l’última jornada de l’OK Lliga hi han afegit encara més dimensió. La victòria del Noia Freixenet a Alcobendas (2-3) i la inesperada derrota del Liceo a Riazor davant del Vic (1-2) han reduït la distància entre el segon i el tercer classificats a només quatre punts.

Una victòria del de Pere Varias aquest dimarts, doncs, els col.locaria a només un punt de l’equip corunyès, una diferència mínima que amb 8 partits encara per davant obriria de ple la lluita pel segon lloc de l’OK Lliga, una posició que, a més de classificar (també quedar tercer o quart ho faria) de nou el Noia per a la Lliga Europea de la temporada que ve, podria valdre-li també la presència a la pròxima Supercopa espanyola. Encara més valuós que aquestes derivades esportives, però, acabar la lliga en el segon lloc seria d’un valor extraordinari per a un club que competeix de tu a tu amb els equips més grans de l’hoquei estatal i europeu amb uns recursos molt inferiors dels que aquests disposen.

Guanyar o, pel cap baix, no perdre amb el Liceo, comportaria a més pel Noia mantenir-se invicte a l’Ateneu en la present OK Lliga, un repte no fixat d’entrada però que a mesura que han anat passant les jornades i cap equip ha estat capaç d’endur-se els tres punts de Sant Sadurní va apareixent en l’horitzó com una fita que, en cas d’assolir-se, seria també d’un gran mèrit. Després de la visita del Liceo, quedaran per passar per l’Ateneu en partit de lliga el Voltregà, el Sant Cugat, el Vic i el Caldes.

Més a curt termini, mantenir la línia de joc i resultats davant del conjunt gallec reforçaria encara més la moral de l’equip en vistes a l’imminent i apassionant triple duel amb el Barça, amb el partit d’OK Lliga de dissabte que ve al Palau Blaugrana i l’eliminatòria dels quarts de final de la Lliga Europea (dissabte 23 de març a l’Ateneu i dissabte 6 d’abril a Barcelona).

Horari i preus per fer una bona entrada

Per tal de facilitar que, malgrat ser un dia feiner, el Pavelló Olímpic de l’Ateneu torni a presentar una bona entrada i un gran caliu en suport de l’equip, la junta directiva del Club Esportiu Noia ha optat per avançar el partit a les 20.30 hores, mitja hora abans del que és habitual quan es juga entre setmana. Amb el mateix objectiu, es mantenen pel partit amb el Liceo els preus populars de dissabte passat en la cita europea: 3 euros per als socis i 5 per als no socis.


Foto: Eli Jiménez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com