Aragonès, Llorca i Roca convocats per disputar la Copa Llatina

Aquest dijous el seleccionador Alejandro Domínguez ha anunciat la llista de jugadors que disputaran la Copa Llatina els propers 30, 31 de març i 1 d’abril a Saint-Omer (França).

En total hi haurà tres representants del Noia Freixenet: Nil Roca, Sergi Aragonès i Sergi Llorca. Aquests jugadors, juntament amb la resta de seleccionats, s’entrenaran a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat del 26 al 28 de març, i dijous 28 viatjaran cap a França per debutar l’endemà a les 19h davant d’Itàlia. Dissabte 31 jugaran contra Portugal (18:30h) i tancaran la seva participació davant França, el diumenge a les 21h.

Aquesta és la llista de seleccionats:

Blai Roca – CP Voltregà (P)

Marti Serra – CP Calafell Tot L’Any (P)

Sergi Aragonès – Noia Freixenet

Sergi Llorca – Noia Freixenet

Nil Roca – Noia Freixenet

Ignacio Alabart – FC Barcelona Lassa

Roger Acsensi – Recam Làser Caldes

César Carballeira – HC Liceo

Ferran Font – Sporting CP

Pol Manrubia – CP Vic

La Copa Llatina és una competició organitzada pel CERH que enfronta a les quatre selecciones més potents de l’Europa llatina (Espanya, Portugal, Itàlia i França). Es va fundar el 1956 com una competició entre selecciones absolutes, amb seu rotativa entre els quatre països, disputant-se anualment fins el 1963.

Després d’una aturada de 25 anys sense disputar-se, el 1987 es va refundar, sempre jugant-se en una ciutat portuguesa i reservada a jugadors joves (sub-20 o sub 23). El 2006 es va tornar a fundar amb l’actual format de “lligueta”. La seu és rotatòria entre els quatre països participants i es disputa cada dos anys amb seleccions formades per jugadors sub-23.

Portugal ha guanyat les dues darreres edicions i domina el palmarès amb 14 títols, seguida per Espanya (11) i Itàlia (4). La selecció estatal no alça aquesta copa des del 2012.


Font: fep.es, Fotos: Ivan Gómez.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com