El Noia Freixenet goleja el Vic i mira cap amunt

CP VIC |2-8| NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní dormiran en 6a posició i l’històric osonenc certifica el descens a Ok Liga Plata.

El Noia Freixenet ha anat per feina i al minut 2 ja havia inaugurat el marcador amb un gol de Xavi Costa aprofitant una assistència de Jordi Ferrer des de darrera la porteria d’Ernest Burgaya. Al ‘7 Met Molas ha vist targeta blava i Roc Pujadas no ha pogut transformar. El de Manlleu, però, ha aprofitat el Power Play per anotar el 0-2 uns segons després.

Els cavistes han dominat el primer temps i Toni Salvadó ha tingut ha tocar el 0-3, però ha estavellat una bola al travesser al minut 18. Qui ha vist porteria poc després ha estat Jordi Ferrer, que ha superat Burgaya en una falta directa per una nova blava a Molas.

Al ’22 Pujadas ha assistit Costa tot sol al segon pal després de pressionar una sortida del Vic perquè el d’Amposta fes el quart gol visitant i, a les acaballes de la primera part, Litus Sánchez ha reduït distàncies amb un llançament ras des de mitja pista que ha sorprès Xus Fernández.

A la represa ha seguit el monòleg negre i vermell que ha ampliat distàncies al marcador. Adrià Ballart, que havia avisat amb un llançament al ferro al ’27, ha transformat l’1-5 i l’1-6 de manera consecutiva (’29 i ’31) primer aprofitant una assistència de Pol Manrubia que havia robat una bola dins l’àrea de Burgaya i després amb un llançament des de mitja distància.

Molts minuts per Toni Salvadó i debut de Joan Tormo

Els de Ferran López tenien el partit controlat i el tècnic de Sant Sadurní ha aprofitat per donar temps de joc als joves de la casa. Toni Salvadó ha gaudit d’un bon grapat minuts sobre la pista de l’Olímpic de Vic i fins i tot ha tingut ocasió per marcar en una falta directa a les acaballes del partit, després d’una targeta a Tiso Gómez. Per la seva banda, el jove Joan Tormo, un habitual al Nacional Catalana, ha pogut debutar a Ok Lliga amb només 18 anys. A la porteria contrària, Quim López també ha donat minuts al porter suplent, Albert Masoliver.

En l’aspecte golejador, Pujadas ha transformat l’1-7 amb una cursa individual per la banda dreta i Costa ha signat el seu hattrick rematant una assistència de Ferrer al segon pal. En els últims instants de partit, Sánchez ha fallat un penal i a manca de 30 segons, Arnau Font ha maquillat el marcador amb el 2-8.

El Noia Freixenet torna a la Capital del Cava amb els tres punts al sac i dormirà 6è classificat a l’espera del que faci el Voltregà demà diumenge davant el Lleida. Mentrestant, amb aquesta derrota, el CP Vic certifica el descens i militarà a OK Liga Plata la temporada vinent.

Els de Sant Sadurní tornaran a la competició el proper diumenge a les 16h amb la visita del CH Lloret a l’Olímpic de l’Ateneu.

La Fitxa

CP VIC: Ernest Burgaya, Arnau Font, Met Molas, Uri Ramírez i Litus Sánchez -cinc inicial- Tirso Gómez, Arnau Parcerisas i Albert Masoliver.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Jordi Ferrer, Xavi Costa, Pol Manrubia i Roc Pujadas -cinc inicial- Adrià Ballart, Toni Salvadó i Joan Tormo.

GOLS: 0-1 Costa (‘2), 0-2 Pujadas (‘7), 0-3 Ferrer (’19 fd), 0-4 Costa (’22), 1-4 Litus (24), 1-5 Ballart (’29), 1-6 Ballart (’31), 1-7 Pujadas (’42), 1-8 Costa (’47) i 2-8 Font (49).

ÀRBITRES: Xavier Buixeda i Sergi Mayor. Han assenyalat 8 faltes al Vic i 9 al Noia. Targeta blava per Molas x2 i Gómez (Vic).